zondag 8 januari 2012

Stripes en Embossing

Deze twee uitwerkingen van ATC swaps van december kan ik nu eindelijk laten zien. De inzendingen waren wat later door de tussenliggende feestdagen en ik laat ze eigenlijk altijd pas zien als iedereen de inzending binnen heeft.
Stripes- uitdaging van de Craftorij :
Op de achtergrond heb ik strookjes papier geplakt en de open stroken gesponst met black soot. De kattendame met distress inkt gekleurd en streepjes op haar staart en benen gezet. Jurk en hoed wat witte accenten gegeven. De tekst geschreven en nog meer streepjes geplaatst.

Embossing - uitdaging van Stempel ATC Ruilgroep :
 Hier mocht je gebruik maken van zowel embossingpoeder als embossing d.m.v. een cuttlebug of een dergelijke machine. Ik heb beiden gebruikt. Als eerste heb ik de stempel gezet met versamark en bewerkt met embossingpoeder pirate gold. Daarna ben ik gaan kleuren met een boel verschillende kleuren lyra aquarel krijtjes.
 Met de deurtjes open :
Na het kleuren heb ik de deurtjes open gesneden en heb ik de goddes figuur gestempeld en uitgeknipt (van een grotere afbeelding) en haar een gouden kroontje gegeven met een gelpen. Aan de bovenkant een stukje van een tekst embossingfolder gezet en deze met een inktkussen wat zichtbaarder gemaakt.

5 opmerkingen:

 1. Wat een lekkere creaties weer, Ineke. Leuk bedacht die stripes en de open deur!

  groetjessss, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie creaties, vooral de onderste vind ik super.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig gemaakt Yvonne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lolll wat erg eigenlijk YVONNE...ik ga mijn leven beteren...snap ook niet waarom ik die fout maak, excuses...maar de reacties zijn echt enthousiast voor JOU bedoeld :-)))))

  groetjes Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super Yvonne,vooral de "Stripes" De ATC is geheimzinnig zo met die half open deurtjes,leuk gedaan! Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)