maandag 30 januari 2012

Twee keer Art Journal

Eindelijk heb ik dan de eerste pagina's gemaakt voor mijn Art Journal. Steeds kwam het er niet van en omdat ik vaak leuke filmpjes aan het kijken was wist ik op een gegeven moment niet meer wat ik wilde gaan maken, ik had zoveel moois en leuks gezien !  Maar van één techniek ben ik helemaal weg en dit is dan ook de eerste geworden. Hier kan je het inspiratie-filmpje bekijken.
Ik heb alleen eerst verschillende kleuren colorwash gespoten op de zwarte verf en daarna met mallen en gesso aan de slag gegaan. Misschien dat ik er later nog wat andere dingen op plak of zo maar nu laat ik het nog even zo. Ik heb wel 4 blaadjes aan elkaar moeten plakken voor één pagina want het is heel dun papier, eigenlijk niet echt geschikt voor een AJ maar ach...het heeft ook wel weer wat.
Voor de volgende pagina's heb ik me laten inspireren door een kinderliedje wat we veel zingen met de kindjes op mijn werk :
Hier heb ik watertinten gebruikt en door heel veel sponsen, sprayen en stempelen ben ik tot dit resultaat gekomen. De cirkels heb ik gemaakt met de dop van een water spray flesje en gesso, de waterplanten komen van een opgedroogd lotiondoekje die ik had gebruikt om overtollige inkt op te deppen.
De visjes heb ik in dezelfde kleuren gehouden en voorzien van één laag UTEE, dan krijg je een mooi druppeleffect. Inmiddels heb ik alweer nieuwe ideeën in mijn hoofd zitten dus jullie krijgen binnenkort nog meer moois te zien. Ik vind het ook erg leuk om op een groter vlak te werken. Het boekje zelf meet 15 X 21,5 cm en aangezien ik dubbele pagina's gebruik kan ik er heel wat op kwijt.

5 opmerkingen:

 1. Wauw, de vissenpagina is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Feli met je eerste AJ pagina's Yvonne! En meteen maar goed van start...ik ben ook weg van de vissenpagina's! Kijk al uit naar het vervolg :-)

  groetjesss, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi Yvonne! Ik vind de vissen ook helemaal geweldig! Leuke techniek ook! Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave Pagina's! Die eerste vind ik echt supervet! Maar die vissen zijn ook super cool!

  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)