vrijdag 6 april 2012

ATC swaps van maart

En alweer is er een maand voorbij en is het tijd om de uitwerkingen te laten zien van de verschillende swaps. Allereerst het onderwerp van de Stempel ATC Groep : gebruik tekststempels.
Hier heb ik eerst een stempel ingesmeerd met perfect resist en gesponst met mustard seed, dried marigold en wild honey. Met zwarte inkt de teksten op de kaart geplaatst en op een bruine zak een hele fijne tekst gestempeld. Vervolgens een paar strookjes gescheurd en onderaan vastgezet. De kroontjespen met koperkleurig embossingpoeder bewerkt. Gemat op zwart.

Bij de Craftorij was het onderwerp tijd :
Achtergrond met antique linen en bundled sage (op sheet met water). Met bruine inkt de klok gestempeld en met bundled sage het woord "time" rond de klok gestempeld. Klok en achtergrond nog een beetje gekleurd met victorian velvet. Bovenkant van de klok heb ik een beetje ontkleurd met verdund bleekwater. Tekst met zwarte embossingpoeder bewerkt. Gemat op zwart.

Scrappers Anonimous had het onderwerp "thee" bedacht :
Achtergrond gekleurd met victorian velvet en daarna de kanten achtergrond gestempeld, ook met victorian velvet. Theepot en kopjes gestempeld met stone gray, bewerkt met gouden gelpen en daarna ingesmeerd met glossy accents. De rook heb ik gemaakt met wat gesso en zilveren embossingpoeder. Randje rondom en het woord thee heb ik met een zwarte fijnschrijver gemaakt. Gemat op zwart.

Tot slot de uitdaging van de Dutch ATC Group, kleding was het onderwerp :
Ik heb gekozen voor passie en glitters. Eerst de jurk gestempeld met maroon en daarna gemaskerd. De tekst geplaatst en de achtergrond gesponst met mustard seed, spiced marmalade en aged mahogany. Aan de zijkant wat kruisjes gezet met een fijnschrijver. Schoentjes en kledinghanger bewerkt met zilveren embossingpoeder en met stickles de jurk versierd. Als laatste nog een bedel van een tasje. Gemat op zwart.

10 opmerkingen:

 1. Mooi blog is het geworden.En wat weer een swaps in maart. Ziet er goed uit. Bedankt voor het reageren op mijn blog, en het meedenken over mijn header.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marlies. Ik heb net ook weer zitten zwoegen op mijn nieuwe header maar het is me toch ook gelukt ;-)

   Verwijderen
 2. Prachtig bloglayout Bianca. En wat een creativiteit heb je weer aan de dag gelegd. Wat zijn ze weer stuk voor stuk prachtig.
  Fijne dagen en groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schitterend gemaakt Yvonne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg bezige bij,hij gaat lekker hè! Ze zijn weer allemaal leuk hoor! Maar de jurk,ja,die is het toch wel helemaal voor mij!Groetjes en fijne Paasdagen, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een kunstwerkjes weer, een voor een prachtig!!!

  Groetjes en een fijn paasweekend!!

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn er veel bijzondere details te zien op iedere atc Yvonne...ik weet uit ervaring hoe mooi jouw atc's in het echt zijn...prachtig!!
  Groetjes en fijne Paasdagen, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn allemaal super mooi geworden Yvonne
  Heb er van zitten genieten.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi Yvonne, ik blijf fan van jou ATCtjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)