zaterdag 5 mei 2012

Let it Loose - les 5

 Voor deze les was de opdracht om je eigen handschrift op verschillende manieren toe te passen. Ik heb eerst een mooie achtergrond gemaakt met verschillende kleuren colorwash, stencils en gesso.
Nadat de achtergrond klaar was ben ik foto's bij elkaar gaan zoeken van mijn hobbyhoekje in de woonkamer. Onze oudste zoon is pas op zichzelf gaan wonen waardoor er ruimte is voor een eigen hobbykamer (jéééé) maar dit is een pagina geworden om later te herinneren hoe het ook weer was .
Ik heb de foto's uitgescheurd omdat ik dat altijd zo'n leuk effect vind geven en heb ze op verschillende manieren gerangschikt net zolang tot ik er tevreden over was. Met mijn letterboek naast me heb ik de tekst "hobbyhoekje" geschreven en daarna de verschillende tekstballonnen met witte edding paintmarker getekend. Daarna teksten bedacht voor in de ballonnen en al doende ook wat regels en woorden er rondom heen. Het koste me wat moeite om  te starten maar toen ik eenmaal bezig was ging het vanzelf. Ik heb verschillende handschriften gemaakt (superleuk) en alle dikke zwarte woorden omlijnd met witte gelpen. Dit is het uiteindelijke resultaat :

6 opmerkingen:

 1. Ik zit samen met Marlies je kunstwerk te bewonderen, supermooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig zeg, wat is dat laatste werkstuk mooi geworden!,
  Het is echt een kunstwerken en lijkt me ook super als herinnering.
  Knap hoor, al die handschriften zo te gebruiken.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo mooi geworden, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepie Yvonne, eindelijk een eigen hobbykamer. Dat is zo gaaf. Hoef je niet elke keer, dat waar je mee bezig bent, op te ruimen. Maar kun je elk vrij moment even aan schuiven en wat knutselen. Niet meer eigenlijk wil ik even aan die creatie werken, maar dan moet ik eerst alles weer bij elkaar zoeken, maar zoveel tijd heb ik niet meer. (Dus begin je er maar niet aan) Dat is verleden tijd.
  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tóp! Prachtige letters en tekstballonnen, mooi geheel geworden, en prima aan de opdracht voldaan. Leuk dat je er toch plezier in kreeg toen je eenmaal bezig was, en het ook vanzelf ging.
  Ik heb hem gemaakt hoor, deze les 5, maar vond het een verschrikking! Wat ook weer heel goed is om daar achter te komen. Want ook daar vond ik deze cursus zo goed voor; er achter komen wat je ligt en ook wat je niet leuk vindt om te doen.
  Maar naar jouw resultaten te zien, vind jij alle lessen leuk, het resultaat is er in ieder geval wel naar!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)