vrijdag 27 juli 2012

Tag techniekenboekje deel 7

Wat hebben we er een zooitje van gemaakt, Lia en ik en wat hebben we vreselijk gelachen, door te spelen met scheerschuim. Eerst een dikke laag scheerschuim in een bak, daar wat druppels vloeibare inkt bij, even doorroeren met een satéprikker en dan de tag erin. We hebben er een heleboel kaartjes in gegooid met de mooiste resultaten. Deze tag vind ik wel erg mooi geworden alleen is het jammer dat er een vettig laagje achter blijft met een wittige waas. De kamer rook de rest van de avond bijzonder fris naar goedkoop scheerschuim, hahaha. Leuke techniek om te doen maar wat mij betreft wel een eenmalige actie.
De volgende techniek heet "rock and roll" , de techniek die Marlies deze keer had verzonnen en ik eerst op de tag heb uitgeprobeerd. Je stempelt met twee kleuren : met de lichtste kleur de hele stempel en met de donkerste kleur alleen de randen. Hele mooie effecten krijg je hiermee en deze techniek wil ik wel vaker gebruiken.

13 opmerkingen:

 1. wat ben je lekker aan het kliederen geweest en die rock&roll tag ziet er super uit, dat beloofd wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tweede techniek is idd heel erg mooi! Leuk he dat kliederen,

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden, hoor.
  De postbode is vandaag niet met ATC langs geweest, dus ben zeer benieuwd naar scheerschuim en Rock&Roll.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat spelen met de scheerschuim, zeker als je het samen doet. Mooie effecten geeft het in ieder geval. De Tag is schitterend. prachtig van kleur.
  groetjes en fijn weekend
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tag met dat scheerschuim maar ik hou me maar aan de tweede techniek, je kan niet alles in huis halen, en mijn mannen scheren zich nog altijd met een scheerapparaat, mijn centjes zijn weer even op en ik ga me maar bezig houden met wat ik al heb ( en dat is heel wat) maar ik vind jou experimenten wel altijd heel interessant voor te lezen, en misschien later!!!

  <groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mwhahaha ja ik kan me voorstellen dat je een ERG leuke avond hebt met scheerschuimtroep :)
  Ik vind eerlijk gezegd de tweede tag het mooiste; wat een gaaf effect zo zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om zo te experimenteren en ook nog een gezellig avond, helemaal goed toch?! En het resultaat is erg mooi geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hebben jullie geen groot scheerschuimfeestje ervan gemaakt Yvonne? :-) Toch vind je achtergrond mooi hoor, leuk wel dat vage!
  Maar kan me wel indenken dat je valt voor de licht/donker techniek...ziet er prachtig uit...

  Groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die zijn mooi Yvonne, die rock and roll techniek! Gr. Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat kledderen met scheerschuim is super leuk geworden en ik vind die wat vage kleuren heel erg mooi
  De tweede techniek is ook super super mooi.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk z'on schuimparty Yvonne, maar het geeft wel een mooi resultaat! De andere techniek ziet er mooi uit, leuk he zo samen spelen! groetjes en nog fijne zondag, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ziet het helemaal voor me, al dat scheerschuim. Heb je er ook foto's van (please, please?!!!) Hahaaa... ik denk niet dat ik dit zelf ooit ga uitproberen maar zo te horen hadden jullie heel veel lol en dat is veel waard hoor! De stempeltechniek daarentegen wil ik me ook wel eens aan wagen... (wanneer oh wanneer heb ik daar eens tijd voor?)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)