vrijdag 28 december 2012

Top 2000 - dag 5

Voor dag 5 heb ik de favoriete artiest gekozen van mijn man...Frank Zappa. Het liedje heet "Dancin' fool" en goed om er iets geks van te maken. Er kwam direct een beeld in me op van een woest dansende figuur die ik wilde samenstellen d.m.v. een collage. Dancin' fool staat op nummer 662 op de lijst.

 Ik heb me kostelijk vermaakt om deze...ehm...dame? te maken. Alle onderdelen komen uit verschillende tijdschriften. Zo is haar hoed een omgekeerde paddenstoel en haar lijf een parfum flesje. Achtergrond is een mix van verf en glimmermist.

Aan de linkerkant van iedere pagina plak ik een uitgeprinte foto van de artiest met de tekst van het liedje. Op het gele strookje staat de plaats waar de plaat staat en uit welk jaar het komt.

Gelijk ook de voorkant van het album gepimpt (was kraftkleur). 
Eerst beplakt met gescheurde stroken muziek papier en daarna met een spatel lekker nonchalant verf opgebracht. De afbeelding van Top 2000 heb ik uitgeprint op glossy papier en achter het open middenstuk geplakt. Omlijsting gemaakt met papier tape.

7 opmerkingen:

 1. Prachtig Yvonne, wat een elegante Dame, met in je achterhoofd Frank Zappa, hij zou tevreden geweest zijn, fantastische achtergrond ook gewoon een schitterend geheel!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Yvonne...ik ben weer sprakeloos. Wat maak je er een mooi geheel van, leuk om alles op deze manier te bewaren en je journal is echt super, geweldig mensje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg grappige pagina zeg en wat is je voorkant ook mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je weer heerlijk bezig geweest Yvonne! Erg mooi hoor, je kaft is ook prachtig. Lekker kliederen met verf moet dat zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oei wat gaat je dit goed af zeg, wat een mooie uitwerking weer, prachtid. Ook de voorkant, weer een heel mooi boekje bij je verzameling straks

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dit is ook een waar kunstwerk Yvonne, leuk ook dat boekje erbij, wordt een supermooi geheel.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)