zondag 30 december 2012

Top 2000 - dag 7

Mijn laatste inzending voor de Top 2000 blog party is van één van "mijn" allermooiste liedjes. The Rose van Bette Midler. Vanaf de allereerste keer dat ik haar dit hoorde zingen (in de gelijknamige film, 1980) was ik verkocht. Zo ontzettend mooi, ik kan het makkelijk 10x achter elkaar horen. Ze staat op nummer 86 in de lijst.

De prachtige afbeelding komt van internet, ik heb aan de randen van de haren het woord "rose" herhalend geschreven. De achtergrond gesprayed met victorian velvet, daarna de rozen met dezelfde kleur gestempeld. De rode roos op een apart stuk papier en gekleurd met distress inkt. Swirls gestempeld en bewerkt met witte gelpen.

Waarschijnlijk gaan we met een groepje mensen nog meer pagina's maken want het werkt behoorlijk verslavend. Het zal, zoals het er nu naar uitziet, 1x in de 2 weken worden. Dat zal een geweldig muziek album worden!!!

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie art journal! En wat een leuk vooruitzicht om verder te gaan met de muziek art journals!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige pagina Yvonne en inderdaad het werkt behoorlijk inspirerend. Een heel fijn 2013, groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Yvonne - dankjewel voor het meespelen met de top 2000 party! Het was geweldig om jouw werk er bij te hebben en ik moet echt giechelen als ik hoor dat je er zo verslaafd aan bent geraakt - ga vooral zo door en ik ben benieuwd naar al het prachtigs wat ons te wachten staat! Ik wens je een prachtige jaarwisseling en een heel mooi en creatief 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het nummer niet aan de hand van de titel misschien als ik het hoor. Maar aan de hand van wat jij hebt gemaakt moet het prachtig zijn ! En leuk dat je nog doorgaat met een groepje. Misschien ga ik er zelf ook wat meer mee aan de gang want je kan zoveel inspiratie uit de titelsongs halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige pagina Yvonne, dit is echt een beauty!! Wat leuk de woordjes langs de haarlijn, had ik niet eens ontdekt en wat leuk dat je met een aantal dames verder gaat, het werkt idd heel inspirerend. Ben erruuug benieuwd naar de rest van je werk! Ik wens je voor nu een hele fijne jaarwisseling en een gezond, liefdevol en creatief 2013 toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig nummer en prachtig uitgewerkt op papier, heel erg mooi gedaan Yvonne.
  Fijne jaarwisseling en een creatief 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is mooi gedaan! En die tekst in de rand van het haar, zo subtiel.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie uitwerking weer Yvonne! Fijn dat je de inspiratie had om er een feestje van te maken, fijne avond zal ook wel een gevoelige zijn,

  liefs Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een schitterende pagina, kan me vorstellen dat het verslavend werkt,veel plezier! Een goed 2013!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)