woensdag 13 maart 2013

Mixed emotions - les 10 - Confidence / vertrouwen

Een geweldige les om te doen: neem een foto van jezelf en neem de contouren en een paar details (plaats van de ogen, mond) over op een wit stuk cardstock. 
 Ik heb een foto genomen die ik al vaker heb gebruikt:
 Ik heb de foto op mijn raam geplakt met het witte papier ervoor en zo de contouren getekend.Vervolgens heb ik met gele, oranje, roze en rode verf horizontale banen rond mijn hoofd geverfd. Met een natte kwast heb ik van boven naar beneden de kleuren wat samengevoegd en er een ander papier op gedrukt zodat er een mooiere achtergrond ontstond. Laten drogen, mijn hoofd gemaskeerd en een bloemenstencil gebruikt met oranje colorwash.
 En toen kwam het leukste deel...ogen, neus en mond zoeken. Mijn tafel lag bezaaid met magazines maar het was nog best lastig om iets goeds te vinden. Ook veel soorten huid en haar verzameld en er allemaal kleine stukjes van geknipt. En toen ben ik heerlijk alles gaan plakken. Wat ontzettend leuk om te doen, dit ga ik zeker nog eens vaker doen.Eigenlijk ben ik best trots op mijn pagina. Samen met mijn fear pagina vind ik dit mijn mooiste uitwerking van deze workshop.

9 opmerkingen:

 1. ECHT GEWELDIG!!!!!!!!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi! Leuke manier om jezelf neer te zetten!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat gaaf Yvonne, mooie achtergrond en leuk dat je het gezicht met kleine stukjes papier hebt beplakt.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie spreuk. Op een of andere manier ben je toch herkenbaar, ondanks andere ogen,neus en mond. Geweldig. Mooie achtergrond.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha,Yvonne....ik kijk net rechts in mijn bloglijst,ik denk,verhip bekend koppie,je hoor onze mixed media fan,kan niet missen!!! Super wat je er weer van gemaakt hebt!En ja,ik vond de fear
  pagina ook geweldig!!! Groetjes vanuit een nu zonnig Okp,Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super super gaaf Yvonne en kan me heel goed voorstellen dat je dit heel leuk vond om te doen.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)