zaterdag 4 mei 2013

13 x 13 April

Marlies koos deze maand voor de techniek "faux airbrush". Een techniek waar je prachtige CAS kaarten mee kunt maken. Dit maakte Marlies:
En dit is mijn uitwerking:
Ik heb hiervoor één bloem van het stencil "botanicals" van TCW gebruikt. Voorzichtig met een sponsje tumbled glass gedept en de puntjes van de blaadjes extra aangezet met broken china. Met zwarte inkt de bloemen en tekst gestempeld en een heel fijn randje rondom getrokken met een fijnschrijver.

Mijn uitdaging voor deze maand was "faux marble". Dit heb ik er van gemaakt:
Met deep purple de achtergrond gestempeld op aquarel papier. Dezelfde stempel afgedrukt met zwart op een blauw stuk papier. Het blauwe papier in repen gescheurd en op de paarse afbeelding geplakt en ervoor gezorgd dat de afbeelding mooi in elkaar overloopt. Twee repen gesneden en aan de onder- en bovenkant geplakt. Swirl en tekst gestempeld. De skyline op een apart stuk papier gestempeld, uitgeknipt en bewerkt met glossy accents. Dit op de onderste rand geplakt.

De uitwerking van Marlies:

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige technieken en super mooie creaties hebben jullie ervan gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat hebben jullie weer mooi gemaakt.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie faux-art verdient alle lof...alle vier de kaarten zijn zo mooi Yvonne...altijd leuk om te zien waar jullie elkaar mee uitdagen

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kaarten,alle vier,ik vind de technieken erg leuk en ga ze zeker beiden eens proberen,bedankt voor de inspiratie Yvonne,fijne zondag en lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat mooi, maar dat zijn we gewend van jou Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de tehnieken zijn weer leuk om te bekijken en de verschillen te zien, mooie kaarten!! gezellig weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat is er van jullie altijd veel te leren! De eerste kende ik maar de tweede niet, wat ziet dat er weer leuk uit! Bedankt voor het delen!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke uitwerkingen hebben jullie weer gemaakt, de 1e heb ik ook al eens gedaan, maar de 2e is nieuw voor mij, ga ik zeker eens proberen, dank jullie wel voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaarten.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)