woensdag 12 juni 2013

CJ pagina en zentangle/doodle

Voor een CJ maakte ik deze pagina voor Jellina. Haar onderwerp is "cirkels".
 Ik ben in de weer geweest met stencils, dylusions, ecoline, verf en stempels. En voor ik het wist was deze mixed media achtergrond ontstaan.
 Ik ben gek op details ;-)
 De envelop (en nee, géén gelli plate gebruikt).

En dan natuurlijk mijn wekelijkse tekening. Dit keer wilde ik graag het figuur "scraper" gebruiken. Sorry, dit keer geen stap voor stap foto's, dat ben ik vergeten.
Eerst het figuur linksboven getekend en toen even gaan kijken wat ik er verder mee wilde. Het zag er voor mij uit alsof er iets uit elkaar was gespat en ik heb een poging gedaan om stukjes glas te tekenen. Aan mijn man en moeder gevraagd (ieder apart) wat zij dachten dat het voor moest stellen en allebei zeiden ze een beetje voorzichtig: brekend glas. Jihaaaa!!! Missie geslaagd! 
Het grote figuur heb ik ingekleurd met tumbled glass, het losse glas met broken china. Schaduwen aangebracht met een zachtgrijze kleur van derwent colorsoft.

5 opmerkingen:

 1. wat mooi weer Yvonne, je tekening is goed gelukt, inderdaad brekend glas, missie geslaagd.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier word ik toch wel even stil van, die laatste: wat mooi en wat knap. Yvonne wat ben je toch een kanjer!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige cirkel pagina heb je gemaakt Yvonne, mooi dat zwart met die neon kleurtjes!! En ook je andere werk is super, knap hoe je dat steeds weer doet. Ik herkende er meteen glas in hóór :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend Yvon, gaaf werk en je brekend glas is super.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekker levendige achtergrond op je pagina Yvonne! De envelop is ook fris...gelukkig kan er ook veel zonder gelli plate he.
  Leuk hoor dat je man en moeder meteen het glas zagen...bij mij viel het kwartje niet meteen, ik keek teveel naar alleen het lijnenspel...nu ik weet dat het glas hoort te zijn, is het nog mooier! Goed gelukt.

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)