dinsdag 6 augustus 2013

Zomerkamp week 7 - zelfportret in foto's

Zelfportret in foto's...maar dan wel zonder mensen in beeld. Dus van alles wat met jezelf te maken heeft of belangrijk voor je is. Omdat ik erg veel foto's had gemaakt kreeg ik dit niet op een tag van 11 x 21 cm verwerkt. Zodoende besloot ik om er een drieluik van te maken.
De voorkant:
 Linker flap open geklapt:
 Helemaal open geklapt:
 Ik heb de binnenzijde, voor- en achterkant helemaal bestempeld met een grote achtergrondstempel in de kleur manganese blue. Foto's in verschillende formaten afgedrukt en op wit printerpapier geplakt (wit randje om de foto's). Uitgeknipt en gerangschikt. Tekst geprint en bij of op de foto's geplakt. Man gestempeld, uitgescheurd en op de achter flap geplakt. Aan de voorkant verschillende lettertypes en materialen gebruikt (metaal, papier en stickers). Een wit rondje klittenband bevestigd om de tag dicht te houden.
 De envelop:

Joukje en Coby maakten deze tags:
Leuk om wat dingen van elkaar te zien die belangrijk voor ons zijn.

7 opmerkingen:

 1. Wow Yvonne.... deze vind ik echt schitterend!
  Kei gaaf!!! En wat een mooie veranda hebben jullie! Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super goed idee om er een drie luik van te maken, heel mooi gedaan Yvonne en wat een heerlijke veranda!! Deze opdracht wil ik ook nog maken, zóóó leuk...hellluuuppp mag ik nog twee weekjes vakantie ???:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om je op deze manier beter te leren kennen Yvonne, heel mooi e collage heb je gemaakt, moet dit ooit ook eens proberen!!! En je hebt nog veel stempels die ik de revue nog niet heb zien passeren !!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat iis mooi geworden. Ik wist al wat van je maar zie ook wat nieuwe dingen. hahahaha.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig je labelboekje, nu kennen we je weer een beetje beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geweldig wat leuk en een goed idee zo'n drieluik. En ik sluit me bij mijn voorgangers aan, zo leren we je steeds een beetje beter kennen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)