vrijdag 6 september 2013

Stamping Angels projecten

Voor de Stamping Angels heb ik drie kaarten gemaakt voor in verschillende projecten. Als eerste een knallend roze mini kaart (iets kleiner dan een ATC). De kleur was verplicht:

De volgende was een erg lastige, ik ben weken bezig geweest om er iets behoorlijks van te maken. Soms heb je van die dingen die gewoon niet willen. Hier moest je een kaart en een tag maken met bijpassende tekst.
Blauw/groen en bruin, dat zijn voornamelijk de kleuren waar je mee moet werken. Ik heb tumbled glass en broken china gebruikt voor de achtergrond. Het behangetje achter de foto's is gestempeld met timber brown. De fotolijstjes zijn gestempeld op bruin papier en bewerkt met zwart embossingpoeder. Sterren op krantenpapier gestempeld en uitgeknipt. De fotograaf ingekleurd met vintage photo.

De zonnebloemkaart is voor de volgende Angel die in dit boekje gaat werken:
 

Tot slot een project met als onderwerp: expressie als kunst". Weer eentje waar ik even goed over na moest denken.
Met perfect resist heb ik door een stencil heen gedept. Laten drogen en gesponst met sunshine yellow en watermelon. Lichtjes gesprayed met cherry pie en water. Verschillende stempels met jet black geplaatst. De roos gekleurd met watermelon en met dezelfde kleur script stempels gestempeld.

8 opmerkingen:

 1. ze zijn weer erg mooi de tweede is de mooiste vindik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie kaartjes zeg! Ik vind vooral de tweede erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent aardig in de weer geweest met mooie resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig wat een mooie kaarten Yvonne en ook ik vind die 2e het mooist, geweldig gedaan en bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje...ik vind het stuk voor stuk juweeltjes hóór!! En die waar je het meest moeite mee had is heel gaaf geworden, het idee van de zonnebloemen vind ik ook super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie kaarten allemaal. Nr. 2 vond ik echt super goed gelukt!! Maar de andere zijn ook kei mooi ( om t maar even op zijn brabants te zeggen :) )
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze mooi geworden en ik ben erg blij met je kaartje, heerlijk zonnebloemen mijn knutselkamer fleurt er helemaal van op!

  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)