zondag 19 januari 2014

Something new

Nou, dat was ook een bak hoor. Ik dacht gelezen te hebben op facebook dat de nieuwste Stampotique uitdaging bij de Craftorij was, om iets nieuws te gebruiken. Nergens kon ik het berichtje terug vinden en bij navraag bleek de uitdaging er ook niet te zijn. Gelukkig wist Karin van den Broek me te vertellen dat het op het blog van Stampotique zelf was. Kon ik het eerst nog niet vinden en na even gezocht te hebben bleek het de uitdaging van de week ervoor te zijn. Hè hè, wat een gemuts ;-) Het nieuwe wat ik heb gebruikt zijn mijn Posca's. Lekker knallende kleuren gebruikt en hééééééél veel lagen over elkaar. De grote bloemen verdoezelen de niet helemaal goed gelukte achtergrond waardoor het toch nog goed is gekomen.

12 opmerkingen:

 1. heerlijk vrolijk en gezellig Yvonne, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha maar het heeft wel een hele mooi pagina opgeleverd Yvonne en ik kan me voorstellen dat je helemaal in je sas bent met je nieuwe stiften, prachtige kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gedoe, maar wij genieten wel van een gave kaart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige pagina heb je gemaakt!
  Zou jij eens op mijn blog willen kijken? En dan even de bovenste post lezen? Jij bent namelijk altijd zo creatief, misschien heb je wat ideetjes voor mij.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow. This is s fabulous! I love Line Up with those big gorgeous colorful flowers!

  Thanks for playing along with us at Stampotique Designers Challenge blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Created use of Line Up, Yvonne! So glad you got directed to the Stampotique site! It has confused me before, too! Lots of good color and interest on your project. Thanks for participating in the Stampotique Designers' "Something New" Challenge this month!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kunstwerkje weer !!! En veel succes met de challenge!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke pagina, Yvonne. De kleuren spatten er van af en dat heb je ook nog een van mijn favoriete stempels gebruikt. Fantastisch..
  Leuk dat je weer meedeed aan de Stampotique Designers Challenge deze week !!
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love the funky flowers in the background, fab colours and the characters are brilliant

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is so bright and colourful! Love them all together in the corner. Thanks for joining us again at Stampotique this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks for joining us over at Stampotique's Designers Challenge. This is a super project and loving all the colors and the flowers are fab!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig is het goed gekomen, dit is een super kaartje, heel anders dan ik maak , maar ik geniet er van en doe ideetjes op, ga je volgen, leuk als jij mij volgt,
  groetjes Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)