zondag 4 mei 2014

Lifebook - week 16 (Traci Bautista) en 17 (Tascha Parkinson)

Ik liep een beetje achter met de lessen maar ben afgelopen week en vandaag lekker aan de slag gegaan. Week 16 was een les van Traci Bautista...maak een pagina zonder van tevoren na te denken hoe het gaat worden en gebruik daarbij zelfgemaakte spullen en "waardeloos" materiaal. Een voorbeeld die ze gaf is om zelf stencils te maken met een lijm pistool. Dat eerst maar eens gedaan en wat was dat leuk om te doen zeg. Ik ben inmiddels wel bijna door de lijm staafjes heen ;-). Ik heb vier stencils in elkaar gefreubeld.
Op de bloem na heb ik ze allemaal gebruikt op deze pagina. Het is een vrij "zware" pagina geworden maar ja...je moest je lekker laten gaan en dat heb ik dan ook gedaan, hahaha.
 Hoeveel lagen hier precies op zitten weet ik niet maar het zijn er behoorlijk wat.

Les 17 is er één van Tascha Parkinson. Een pagina waar je je gratitudes opschrijft. Eerst een figuurtje maken waarbij het lijf net zo groot is als het hoofd, uitknippen en op je geel/groene pagina plakken. Eigenlijk moest het uitgeknipt worden met een witte rand rondom, net als de bloemen maar dat vind ik niet zo mooi. Daarom het meisje langs de potloodlijn geknipt en de bloemen erop getekend. Een paar dingen opgeschreven waarvoor ik dankbaar ben.

5 opmerkingen:

 1. die bovenste vind ik heel erg mooi van kleur en structuur, schitterend, dat meisje is erg lief en leuk gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow prachtig, die bovenste is erg gaaf inderdaad en wat een leuke stencils heb je gemaakt! Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ha...even overnieuw (zoveel tik fouten :)) Super leuk je zelfgemaakte stencils! Heb ik ook een keer gedaan (zag je idee op Pinterest) maar ze waren niet zo goed gelukt :) Ik vind je pagina die je ermee hebt gemaakt echt geweldig, mooie kleuren en vormen! Ook de onderste is super leuk, goed om af en toe even bij stil te staan bij die dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow die bovenste is geweldig, mooi van kleur, leuke dingen gemakt met je lijmpistool, valt nog niet mee he? En ja weer een popje is geboren, gaat het je wat makkelijker af?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)