zaterdag 18 oktober 2014

Creative ladies - U en V

Van de maand heb ik letters gemaakt voor Willy. De U en V zijn aan de beurt.

U van Uitgang (verplicht figuur is een rechthoek, formaat is vrije keuze):
 De vrouw gestempeld en gemaskerd. De deur op masker papier gestempeld en op de pagina geplakt. Nog een keer op een apart stuk papier gestempeld. Onderkant van het A5 afgeplakt en de bovenkant gesprayd met espresso. Gedroogd en de muur gemaakt met behulp van een stencil en modeling paste. De weg getekend, zijkanten gesponst in blauwtinten. De weg gesponst met wild honey en rusty hinge en bestempeld met steentjes. Langs de weg bloemetjes gestempeld. De vrouw en deur gekleurd met distress markers. Eén deurtje open gesneden. Achter de deur de zon gesponst. Pijl gemaakt, letter stickers erop en nog wat details aangebracht met witte gelpen.

Voor de V moest dit kleurenpalet worden gebruikt:

V van Vakjes:
Ik heb 6 schaduwstempels gebruikt. Bij sommige heb ik de kissing techniek gebruikt: schaduwstempel beïnkten en een andere stempel beïnkten met een andere kleur en deze op de schaduwstempel drukken. Hierna de stempel op het papier drukken. Gebruikte kleuren: olive green (stazon), hazelnut (adirondack), shabby shutters en peeled paint (distress). De rand gesponst met de groene tinten. Bijpassende letter stickers opgeplakt.

4 opmerkingen:

  1. Ik vind ze geweldig, vooral de U wat mooi gemaakt en gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lucky me :) ben er super blij mee Yvonne, ze zijn zóóó mooi. De bovenste geweldig bedacht en uitgevoerd en het verhaal erbij maakt het nog leuker (dat de vrouw naar de zon rent :)) en de onderste zo mooi van design en wat heb je het kleuren pallet goed benaderd, knap!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh, wat een mooie uitwerkingen Yvonne!!! Die stempel van die vrouw heb ik ook, 't is één van mijn favorieten... heb er al heel wat dingen mee gedaan. Wist je, dat ze het ook heel goed 'traplopend' doet? (zie hier: http://www.maritscrapworld.com/blog/wp-content/uploads/03_keeponmoving.jpg ) Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)