zaterdag 31 januari 2015

Whotcha doin ?

Corrie Herriman is dit keer de bedenkster van de Stampotique uitdaging. Painted background is haar opdracht. Ik heb voor deze kaart drie stempels gebruikt: Arch, Mr. Stripes en de tekst.
 Ik heb de hele kaart ingesmeerd met Heavy body studio paint copper (Panduro) en gedroogd met de heattool. Dan op een groot deel crackle medium gesmeerd en ook weer gedroogd. Vervolgens de kleur Turkish pastel (Tex.co) in de lengte op de kaart gesmeerd. Dit aan de lucht laten drogen omdat anders de crackles niet tevoorschijn komen. Arch en Mr. Stripes gestempeld en bewerkt met verf en witte gelpen. Mr. Stripes nogmaals op wit papier gestempeld en alleen het lijfje uitgeknipt en opgeplakt. Tekst ook op wit papier gestempeld. Met mijn vinger nog wat copper verf aangebracht.

7 opmerkingen:

 1. Fabulous! I love your painted and textured background and the way you've used Arch and Mr. Stripes. I also love that color scheme.

  Thank you for playing along with us at Stampotique Designers Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor ! Ook leuk dat je met mijn uitdaging hebt meegespeeld !
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love Arwen's stamps, Yvonne, so I love your creation here! Great color palette! I think it's been a while since I've been here since your blog banner seems new to me! Absolutely love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een kunstwerk, geweldige achtergrond en techniek met de gel medium, ik moet em ook maar weer eens uit de kast halen, ik heb gewoon teveel spullen.... dank je wel voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is fab, it all works so well together! Thanks for joining us again at Stampotique this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige uitwerking van de opdracht Yvonne, schitterende achtergrond en wat een leuke techniek, bedankt voor de inspiratie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love it Yvonne!!! The colors are awesome. I love, how you used the arch :)
  Thanks for joining us at the Stampotique Designers Challenge :)

  xx Arwen

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)