donderdag 19 februari 2015

Twee challenges.

Voor de challenge bij Art Journey van deze maand (slingers/curley lines) maakte ik een tag en gebruikte ik stempels van de volgende plates: 
- Nature 2
- Grunge
- Inchies

De slingers mogen heel "breed" gebruikt worden, ik heb ze aan boven- en onderkant gestempeld.
De achtergrond met gele, groene en blauwe bister gemaakt. "Slingers" gestempeld met teal blue. Tekst en jongetje op apart manilla papier gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt. Als laatste nog gespeeld met witte gelpen en zwarte fijnschrijver.

Stampotique Designers Challenge heeft deze week een erg leuk onderwerp: Happy unbirthday! Hiervoor heb ik de stempel "Angel" gebruikt. Ik heb haar haren explosief gemaakt en er een "Happy bad hairday" van gemaakt.
Verschillende kleuren distress inkt door een stencil gesponst, Angel gekleurd met paarse distress marker en de haren met witte gelpen bewerkt. Cirkels gestempeld met zwarte inkt, de bodem gesponst met black soot.

Dat de kleuren van beide tags in dezelfde kleurlijn zijn gemaakt is puur toeval ;-)

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart en tag Yvonne, mooie 'slingers' heb je gemaakt! Super leuk dat je weer meedoet met de challenge!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke projecten weer Yvonne. Ik vind die bad hair day wel erg leuk !
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn allebei prachtig, de bovenste is gewoon mooi en de onderste grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn beide erg mooi! ik vindt de achter grond van de tweede lekker funky met die kleuren en vormen, maar de eerste vindt ik helemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love what you've done with the Stampotique stamp, her hair is so crazy but fun at the same time.Thanks for joining us over at Stampotique this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer een prachtig kaartjes Yvonne, mijn voorkeur gaat ook naar het eerste, hele mooie achtergrond en dat jongetje past er perfect op!!! De tweede achtergrond is ook wel heel mooi maar de dame vind ik persoonlijk niet zo mooi!! (dit is persoonlijk hoor!)

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend. Leuk dat jij mee doet met de challenge.
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Yvonne,
  ik ben al hoppend op je blog terecht en wat maak je knappe dingen zeg ! Ik ben helemaal in de ban van je 2de tag ! Heel leuk en kleurrijk !
  Ik kom zeker nog terug langs, ben meteen ook volger bij je geworden!
  Groetjes en tot blogs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)