woensdag 27 mei 2015

Laatste week als gast designer

Time flies en het is alweer de laatste week dat ik als gast designer bij Stampotique aan mag schuiven. Ik vond het erg leuk om even deel uit te maken van dit creatieve team. Voor deze week is de challenge "tin is in" wat ik vertaald heb naar alles wat met metaal en blik te maken heeft.
Ik heb een stuk metaal tussen een embossingfolder gelegd en door de cuttlebug gedraaid. Op mijn kaart geplakt en er zwarte verf op gesponst. Even aan laten drogen en vervolgens met een tissue weer wat verf weggehaald. Goed gedroogd en aan de slag gegaan met alcoholinkt. Hier en daar een klein beetje opgebracht (stream, oregano en cranberry). Hierna met een schuurblok weer wat van de bovenste laag weggehaald. Het is een beetje spelen, net zolang tot je tevreden bent met het resultaat. De datum stempel en tekst op papier gestempeld en ingekleurd met gathered twigs, iced spruce en pumice stone. Tekst in repen gesneden en gemat op zwart papier. Ook de datum stempel op zwart papier geplakt. Alles op de kaart bevestigd en voor de "leuk" vier spijker splitpennen aangebracht.

4 opmerkingen:

  1. Hij is gaaf Yvonne!!! Ja de tijd vliegt echt voorbij hè. Voor mij zit het GD bij Dutch Doobadoo er ook op! Vond het een hele leuke ervaring !!! Gr. en fijne avond nog, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig gedaan Yvonne! Jammer dat je ons team gaat verlaten je zou er goed in passen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)