zondag 7 juni 2015

Twee of meer tags...

Even sloeg de verwarring toe bij mij want de challenge bij Art Journey luidt "twee of meer tags" en diezelfde opdracht kregen we afgelopen week ook bij de zomer challenge van de Craftorij. Alleen kon ik nu op een zelf gekozen formaat werken en dat viel een stuk groter uit dan ik van tevoren had bedacht.
 Mijn uitgangspunt was de grote zwarte tag. Hierop wilde ik twee kleinere tags bevestigen en dat werden uiteindelijk twee deurtjes. Ik wilde maar twee kleuren gebruiken: citrus en pool. Eenmaal bezig bedacht ik me dat ik in een journal nog een perfecte achtergrond had liggen maar helaas...daar had ik al aan gewerkt (vergeten!!!). Maar er lagen nog wel stukjes met spinnenweb afbeeldingen, ook een tijd geleden eens gemaakt en bewaard voor "je weet maar nooit". Zo werd het idee geboren om dit te gebruiken in mijn nieuwste art journal (22 x 30 cm). Omdat de restjes papier niet passend waren heb ik de ondergrond met een dun laagje koperkleurige verf bedekt. Toen eerst verder gegaan met de tags.
 De deurtjes gesponst en daarna modeling paste door een stencil gesmeerd. Met mijn vinger wat verf erop gesmeerd en met een kool potlood schaduw gemaakt. Restjes koperkleurig metaal op maat geknipt en bewerkt met zwarte verf.
 Voor de binnenkant heb ik stempels gebruikt van de sheet "precious moments". Het plaatje met een figuurschaar uitgeknipt en op de tag geplakt. Die tag kreeg eerst nog wat witte spetters.De binnenkant van de deurtjes ook gesponst en bewerkt met een stencil en water druppels.

4 opmerkingen:

 1. Wat weer een grappige samenloop . . . . . . En dan wordt het zo iets moois.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha ja ik las het ook :) maar wat heb jij deze twee opdrachten super slim gecombineerd en wauwww wat een gaaf resultaat Yvonne, heel creatief!! Ohhh en euhhh...bedankt natuurlijk voor je bijdrage :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk Yvonne dat je meedoet met "mijn" challenge. Een mooie Art Journey verrassing achter de deurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)