zondag 6 september 2015

Alcoholinkt

Afgelopen maand heb ik meegedaan aan de uitdaging op facebook van KicoStamps. De uitdaging was om te stempelen met een embossingfolder en je te laten inspireren door veren. Door de uitdaagster Martine ben ik gekozen tot winnares en dat betekent dat ik deze maand de uitdaging mag verzinnen. Heb je ook zin om je uit te laten dagen, meld je dan aan bij de groep KicoStamps.

Ik heb een aantal favoriete materialen om mee te werken en één daarvan is alcoholinkt. Heel veelzijdig en de kleuren zijn altijd erg mooi.
Mijn uitdaging is dan ook: gebruik twee kleuren alcoholinkt en laat je inspireren door het woord "magic".

Dit is mijn inspiratie kaartje:

 Ik heb verschillende lagen aangebracht en de kleuren citrus en stream gebruikt. Samen met wat blending solution heb ik inkt opgebracht en de inkt laten stromen. Ik denk dat ik drie verschillende lagen heb aangebracht. Hierna stempels geplaatst van verschillende plates. De hartjesboom heb ik nogmaals apart gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt. Met een witte sharpie wat stipjes in de bloemetjes en sterren gezet, dat geeft nét een beetje extra vind ik zelf. De hartjes rood gemaakt met een distress marker. De tekst is van Prima Marketing. 

De kaart met alleen de alcoholinkt :Gebruikte stempels:
- Bloemen 2 / plate 57
- Fantasy 6 / plate 75

3 opmerkingen:

 1. Mooi ! En gefeliciteerd natuurlijk !
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dat je als winnaar uit de bus kwam Yvonne! Leuke nieuwe uitdaging heb je bedacht en wat een prachtige inspiratie kaart heb je gemaakt, echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En wat een mooi kaartje zeg inderdaad magisch!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)