maandag 30 november 2015

Gibson girls - domino boekje

Vinden jullie ze ook zo leuk...domino boekjes? Ik vind ze superleuk om te maken en omdat alles zo klein is, is het iedere keer weer een uitdaging om uit te dokteren welke stempels er geschikt voor zijn. Deze keer heb ik gekozen om een stempellap van Lost Coast Designs te gebruiken.
 De steentjes rondom bewerkt met alcoholinkt bewerkt: aqua, pool, mermaid en stream. De randen beïnkt met versamark en hier koperkleurig embossingpoeder op gestrooid en verhit.
 De binnenkant van het boekje gevouwen en aan voor- en achterzijde bestempeld met de vrouwenhoofden. Gemaskerd en de achtergrond gesponst met mermaid lagoon (distress inkt) en pool (adirondack). Een achtergrondstempel over de hele pagina gestempeld met teal blue (stazon).
 Maskers verwijderd en de hoofden ingekleurd met derwent colorsoft potloden : soft en blush pink, lime green, sea green en deep red.
 De pagina op de steentjes geplakt waarbij ik aan de achterkant ook het lint heb geplakt. Het (extra) hoofd op de voorkant geplakt en bewerkt met een flinke laag crackle accents. Nachtje laten drogen.

Gebruikte stempels (allemaal Lost Coast Designs):
- Gibson girls faces plate
- Sunflower

4 opmerkingen:

  1. JA ik vind ze heel leuk. Die van jou is prachtig met vrouwen hoofden.
    Ik heb al twee doosjes domino in verschillende maten staan van de kringloop. Nog niets mee gedaan. Bedankt voor de inspiratie Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super cute zijn die dominoboekjes! Deze is echt prachtig!! De voorkant... schitterend!! Gr Brigitta

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)