donderdag 31 december 2015

Top 2000 - Dag 7

Oudjaarsdag...de laatste uitwerking en aftellen naar het jaar 2016. Ik wil iedereen een heel fijn, veilig, gelukkig en creatief jaar toewensen. 

Neil Young met Heart of gold.
Te vinden op plaats 222.
Het grote hart (stencil) beïnkt met versamark en bewerkt met goudkleurig embossingpoeder. Gele en paarse Brusho gestrooid en met water geactiveerd. Op tissue papier vleugels gestempeld, uitgeknipt en aan het hart geplakt. Met witte verfstift "searching" op het hart geschreven. Met paarse stift de tekst van de song op de pagina geschreven.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Yvonne, wat was het weer leuk he, Marits party :) Superleuke inzendingen waren er ook. Wat ik ook superleuk vind is het elf-stempeltje dat je bij walking on the moon hebt gebruikt, en de sterren die je in een van je andere berichten bij datzelfde stempeltje hebt gebruikt zijn ook erg leuk. Ik ben erg benieuwd waar je die vandaan hebt, ik kan er op internet niet zo gauw iets van vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je reactie Yvonne, ik heb ze gevonden! De sterren staan op dezelfde sheet dus ik weet wat mijn eerste bestelling wordt van 2016 ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)