donderdag 2 februari 2017

WAC 2017 - opdracht 1 t/m 4

Op de facebook groep Mix N Match Art Club Holland kan je meedoen aan de WAC (Weekly Art Challenge). Iedere week een nieuwe opdracht die je maakt op A5 papier. Ik heb hiervoor een boekje in A6 formaat dus opengeslagen is het precies goed :-)  Dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om geen nieuwe verplichtingen meer aan te gaan op creatief gebied maar gewoon lekker de dingen doen waar ik gelukkig van word. Dus als ik geen zin in een opdracht heb of geen inspiratie, doe ik hem niet of later. Dit zijn de opdrachten en uitwerkingen van de eerste vier weken.

WAC1 - Gebruik een gedichtje
De gezellige dames gestempeld en gemaskerd. Gesprayd met blauwe spray van Art Anthology en roze ecoline. Met groene inkt door een stencil gesponst, daarna modeling pasta door een ander stencil gesmeerd. Opnieuw wat gesprayd met beide kleuren. De dames gekleurd met distress inkt. Tekst gestempeld met losse letter stempels, uitgeknipt en op de spread geplakt.
WAC2 - Vierkantjes
 Een achtergrondje opgeplakt (restantje uit mijn achtergrondbak). Vierkanten geponst en hierop de huisjes (Lost Coast Designs) gestempeld. Opgeplakt en omlijnd met een fijnschrijver.

WAC3 - Stempelen met verpakkingsmateriaal
Gebruikt materiaal:
Met bovenstaande materialen en verschillende kleuren verf (Amsterdam) de achtergrond gemaakt. De witte stippen komen van een stempel van Art Foamies. Twee pijlen getekend met behulp van een stencil en overgetrokken met een zwarte posca. Rondom met twee verschillende kleuren turquoise contouren gemaakt. Zwarte verf door verschillende stencils gesponst.

WAC4 - Verwerk een stukje stof/kant
Ook hier een restantje (deli) papier gebruikt als achtergrond. De rand gekleurd met een bijpassende kleur posca. Met een gouden edding stift een binnenrand en stippen gemaakt. De prachtige stukjes stof (band) heb ik jaren geleden gekregen van een crea vriendin. Met heel veel moeite heb ik hem in stukken geknipt en op de pagina geplakt. De tekst heb ik op boekpapier gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt.

1 opmerking:

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)