zondag 26 februari 2017

WAC 2017 - Opdracht 5 t/m 8

De tweede serie WAC uitwerkingen.

Opdracht voor week 5 - Gebruik aardetinten:
 Voor de achtergrond heb ik Brusho gebruikt (burnt sienna). De collagestempel Africa geplaatst en nogmaals gestempeld op manilla papier. Ook de tekst op manilla papier gestempeld. De vrouw gekleurd met distress markers en samen met de zebra uitgeknipt en op de achtergrond geplakt. De tekst in stukken geknipt en ook opgeplakt. Met een witte gelpen wat accenten aangebracht.

Week 6 - Maak een whimsical girl:
Verschillende stempels op de ondergrond gestempeld. Twee kleuren groene verf aangebracht en het meisje met behulp van carbonpapier overgebracht naar mijn pagina (tekenaar is Christopher Hart). Met verf en Posca's het meisje ingekleurd. Links een restantje deli paper opgeplakt en witte gesso uitgesmeerd met mijn vinger. De tekst op boekpapier gestempeld, uitgescheurd en opgeplakt. Randje rond de tekst en pagina met een dunne zwarte Posca getrokken. 

Week 7 - Voedingsmiddelen:
 Teal en goudkleurige glimmerspray op de pagina's gesprayd en gedroogd. Stempels van Designs by Ryn op de achtergrond gestempeld. De vrouw met vis apart gestempeld en ingekleurd met memento markers. Opgeplakt en dik omlijnd met zwart potlood en zwarte distress inkt. De andere vis drie keer gestempeld, ingekleurd en opgeplakt.

Week 8 - Rood en oranje:
Voor de achtergrond heb ik verschillende materialen gebruikt: oranje en rode distress stains, sprays van Color wash. Op de natte inkt een stuk keukenrol gedept wat voor de stippels zorgt. Rode vloeibare verf van Daler Rowney vanaf de bovenkant laten druppen. Witte verf door een stencil gesponst (de bloemen), de bloemblaadjes zijn gestempeld met een art foamie. Twee collage meisjes (internet) uitgeknipt en vlindervleugels erachter geplakt. Meisjes en bloemen omlijnd met een zwarte fijnschrijver. Stukjes washi tape opgeplakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)