zaterdag 19 september 2015

Milestone celebrations en een boekenlegger

De challenge van Stampotique voor deze week: maak een kaart voor een mijlpaal in jouw of iemands leven. Aangezien ik elk moment voor het eerst oma kan worden vond ik de enige juiste kaart een "it's a girl" kaart want ja...het is een meisje :-) 
Dus lekker knalroze en ook een beetje stoer, dat past het beste bij mijn zoon en schoondochter.
Water en roze spray op mijn kaart gespoten en er een beetje grof zeezout op gestrooid. Laten drogen en met modeling paste door een stencil heen gegaan. De kaart omgedraaid en vlaggetjes gestempeld. Dit bleek echter een grote fout dus toen zwarte gesso over de onderkant gesmeerd. Met een witte sharpie blokjes getekend en een stukje washi tape geplakt. Meisje Marci gestempeld, een ballon getekend en alles gekleurd en op zijn plaats bevestigd. En laat nu ons meisje maar snel geboren worden!

De challenge van Art Journey voor september luidt: maak een boekenlegger. Ik kwam nog een mooi strookje gekleurd papier tegen in mijn restjesbak en dat werd mijn uitgangspunt.
Alle stempels komen van de "umbrella girl" plate. Het meisje en de witte bollen zijn op apart paier gestempeld en heb ik later opgeplakt. De rest gestempeld waarbij ik een aantal bollen heb gemaskerd. Als contrast voor de roodtinten heb ik twisted citron (distress) gebruikt. 

6 opmerkingen:

 1. Both are fabulous!

  Congrats on becoming a Grandma soon. So exciting!

  Thanks for playing along with my challenge at Stampotique Designers Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congratulation on soon becoming a grandma, I became an aunt yesterday to a little boy and have a card to make. Both of your projects are wonderful. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi geboorte kaartje Yvonne en wat spannend!!!! Ook je boekenlegger is een beauty, prachtig sprekende kleuren. Bedankt voor je bijdrage!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei weer hartstikke mooi Yvonne... enne succes met het wachten op je kleindochter !
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous! Thanks for joining in with us at Stampotique

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)