vrijdag 25 december 2015

Top 2000 - dag 1 en 2

Hoera!!! Ook dit jaar verzorgt Marit weer haar Top 2000 blogparty en ik doe voor het vierde jaar mee. Heerlijk de hele dag de radio aan en uitwerkingen maken n.a.v. nummers die je aanspreken. Aangezien ik dit jaar minder tijd heb om mee te doen (bezet met de kerstdagen en volgende week veel werken) heb ik alvast twee dagen vooruit gewerkt. 

25 december op plaats 1839:
The Pointer Sisters met Fire
 Achtergrond met gele, oranje en rode Brusho bestrooid en geactiveerd met water. Met een kwast "vlammen" gemaakt en gedroogd. De kleuren wat feller gemaakt met lyra krijtjes. Een mask van de man en vrouw op het papier gelegd en met een sponsje rode verf rondom gewreven. Met een rood inktense potlood nog wat meer kleur aangebracht. De vlammen een heleboel keer gestempeld aan de onderkant en ook in de letters die ik met behulp van een stencil heb gemaakt. Nog twee hartjes gesponst en omlijnd met een witte sharpie. Ook de vlammen wat accentjes hiermee gegeven. Met een zwarte sharpie nog wat tekst rond de man en vrouw geschreven. 

26 december op plaats 1608:
Kayak met Starlight dancer
Gele inkt door een sterren stencil gesponst en gedroogd met de heattool. De sterren bewerkt met masking fluid en laten drogen. Blauwgroene verf over de sterren gedept en weer laten drogen. Zwarte verf aan de onderkant gedept. De masking fluid verwijderd en de sterren geverfd met goudkleurige verf. Daarna bewerkt met witte posca en witte sharpie. De vrolijke danseres apart gestempeld en gekleurd met distress markers. Uitgeknipt en opgeplakt. Nog wat tekst geschreven uit de song.

3 opmerkingen:

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)