zondag 22 januari 2012

Tweede blogboek

Afgelopen week bracht de postbode mij mijn tweede blogboek. Dikker dan die van 2010 maar wel weer net zo mooi. Deze keer heb ik voor een zwarte omslag gekozen en de header gebruikt die ik momenteel op mijn blog heb staan. Voor belangstellenden : hier kan je je eigen blogboek laten maken.

Mijn eerste pagina voor de CJ uitdaging  bij Scrappers Anonimous is klaar en ik laat hier een sneakje zien van de pagina en mijn voorstel tag want het duurt nog tot aan de zomer voor ik alles "vol in beeld" mag brengen :

Gisteren zat ik bij pipoos met een demo, echter niet met de het versieren van leuke houten spulletjes (wat eerst de bedoeling was) maar ik moest gaan inkleuren met derwent potloden (colorsoft). Niet echt mijn ding maar ik ben toch vol goede moed aan de slag gegaan. De eerste afbeelding heb ik zoveel mogelijk via voorbeeld gekleurd maar bij de tweede heb ik niet de standaard kleuren gebruikt....hij heeft zoveel bietjes gegeten dat hij er rood van ziet ;-) Het was trouwens wel erg gezellig en ook lekker druk.

5 opmerkingen:

 1. je afdrukjes zijn heel mooi ingekleurd.
  je boek is weer prachtig, ik heb er ook weer 1 laten maken en ben er zo blij mee.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvonne,

  je boek ziet er weer goed uit. Heb vorig jaar de eer gehad om je eerste boek in het echt te zien.
  Echt een mooi naslagwerk zo. Grappig dat je hebt ingekleurd met de derwents. Helemaal mijn ding; jij bent meer van het spelen met inkt etc. Ik moet zeggen dat ik dat ook heel leuk vind maar op de een of andere manier komt het er niet zo van. Ben nog steeds van plan om die tutorial die je een poosje geleden op je blog hebt gezet met die embossingmal en verf te maken. Lijkt me erg leuk. Vond het zo'n mooi effect. ( met die roos in knop van art-journey)
  Maar wat in het vat zit verzuurd niet.

  groetjes van Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee zo'n blogboek. Ik maak ieder jaar al een fotoboekje bij het Kruidvat. Ik ga er nog eens geod over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk idee, zo'n blogboek! Mooi naslagwerk om eens te zien wat je allemaal hebt gemaakt afgelopen jaar. Toen ik zelf begin dit jaar een overzicht op mijn blog maakte over 2011 had ik al zoiets van, toch wel veel in elkaar geknutseld, terwijl dan nog lang niet alles er op staat.
  Niet je ding, het inkleuren? Maar wel helemaal goed gekomen! Leuk dat het met de demo gezellig druk was, en ook wel veel belangstelling voor wat je aan het doen was denk ik. Ha ha, die bietjes .... hoe zien ze eruit bij het eten van worteltjes?
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet dat er mooi uit zeg, geweldig! Ga snel bij de andere link kijken hoe dat werkt!
  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)