zaterdag 3 maart 2012

Tag techniekenboekje deel 4

Afgelopen week hebben we weer 2 tags gemaakt voor in ons techniekenboekje. Vooral de tweede techniek vonden we erg leuk om te doen. Maar eerst deze :

Tag nummer 13 :
Scheuren (AS-2 pagina 7)
 Stempel op twee verschillende kleuren papier dezelfde stempel en leg ze precies op elkaar. Scheur nu voorzichtig wat stroken en zorg dat je alles goed op elkaar houdt. Nu "puzzel" je de afbeeldingen om en om weer tegen elkaar en plak je ze op je tag. De achtergrond is gesponst en bewerkt met water. Kleurgebruik : victorian velvet, pumice stone en black soot.

Tag nummer 14 :
 Gridtechniek (AS-2 pagina 16/17)
Spons je tag met butterscotch en stempel het gezicht met archival jet black in het midden van je tag. Snij strookjes maskerpapier en masker in de lengte en breedte van het gezicht zodat er kleine blokjes ontstaan. Vul de blokjes met andere stempels en verplaats hierbij steeds het masker papier, net zolang tot alle blokjes een (deel van een) stempel hebben. Masker langs elk vlakje en spons de randen met rusty hinge en aged mahogany.

6 opmerkingen:

 1. Weer super leuke technieken Yvonne. Gaaf dat je dat weer zo deelt met ons (mij). Vooral de eerste vind ik super mooi. De tweede is esn stuk speelser en prachtig van kleur.
  groetjes en fijn weekend verder
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Yvonne!
  Altijd heel bijzonder wat jij maakt. Het is nog gelukt met m'n metaalfolie hoor! Binnenkort op mijn blog te zien!Nog bedankt voor je tip!
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke technieken laat je ons weer zien Yvonne.
  De tag's zijn allebei super mooi geworden.
  Vind het super leuk dat je de technieken met ons wil delen.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je toch altijd lekker met technieken bezig Yvon en oehhhhh wat zijn de resultaten telkens weer prachtig!
  Heb weer zitten genieten...

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)