maandag 16 juli 2012

Blog erbij


Al een poos sluimerde het idee om een blog aan te maken waarin ik werk van anderen kan laten zien. Steeds vaker krijg ik zulke mooie kunstwerkjes van verschillende dames en dat vind ik zonde om niet met jullie te delen. Vandaar mijn tweede blog : Yvonne's gekregen art en zo. Hierin laat ik niet alleen kaarten zien maar ook ATCs, mail art en andere projecten.
Dit blog is gestart als "secret blog" om dingen uit te proberen (bedankt voor de tip Marlies) dus voor dat doel ga ik nog maar weer een andere aanmaken ;-) De knop om naar mijn blog te gaan staat in de sidebar, te herkennen aan :

7 opmerkingen:

 1. Leuk Yvonne natuurlijk ga ik zo gelijk even kijken.
  Heel veel succes met je nieuwe blog.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het blijft me dwars zitten die bb tjes, ik wilde een berichtje achterlaten bij mijn mail art, zo leuk dat je die geplaatst hebt en dat er echte regendruppels opzitten, maar ik mag niets plaatsen, dus bij deze dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je het nog eens willen proberen, ik heb nog wat aangepast en hopelijk is het nu wel goed en kan je een berichtje plaatsen.

   Verwijderen
 3. Ik vind je andere blog heel mooi, jammer dat ik geen teamlid ben anders had ik daar een bericht geplaatst.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mmmm, teamlid ? Daar ben ik me niet bewust. Het is de bedoeling gewoon een open blog te zijn. Ik heb nog wat aangepast, wil je eens proberen of het zo wel lukt ?

   Verwijderen
 4. Ik ga uiteraard even aagje spelen en daar kijken Yvonne!!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)