zaterdag 18 augustus 2012

Quirky Dutch Summer - deel 12

De laatste uitdaging van QDS alweer. De 10 weken zijn omgevlogen, best jammer dat het voorbij is maar niet getreurd want er staan alweer een aantal hele leuke creatieve zaken op de rails : o.a. een tweede online workshop bij Marit volgen, het opstarten van een nieuw CJ en dan ook nog de ATC swaps. Ik hoef me niet te vervelen ;-). Maar nu eerst mijn laatste uitwerking van QDS. Kies één van de 3 woorden ( quirky, dutch of summer) en laat zien wat dat voor beeld bij je oproept. Dat was voor mij direct zo klaar als een klontje (SUMMER) want bij het zien van de achterkant van het blad "Daphne's Diary" werd ik direct verliefd op het geweldige busje. Nou ja, kijk zelf maar:
 Met een lichtgroene verf de achtergrond geverfd en daarna met een template oranje colorwash gesprayed. De afbeelding van het busje opgeplakt met mod podge en met een pasje gesso over de pagina gesmeerd behalve op het busje. Bloemen bewerkt met gele, rode en oranje colorwash, doormidden geknipt en boven en onder de pagina geplakt. Nog wat gespeeld met stiften en witte gelpen.
 Zucht...zwijmel...kwijl:

11 opmerkingen:

 1. wat gaaf Yvonne, je krijgt echt een vakntiegevoel ,leuke achtergrond en leuk hoe je de foto hebt verwerkt.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER Yvonne. Dit geeft echt het vakantiegevoel maar ook o jee het gaat er niet in (haha). Super gedaan. Mooie pagina.
  groetjes en fijn weekend
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ...en óf dat een vakantie/zomergevoel oproept! Wat een lief busje... je zou er zo Frankrijk mee door willen en dan picknicken met stokbrood en wijn tussen de lavendel. Geweldig gedaan Yvonne!! Dank voor het meespelen deze zomer en 'see you' in September! Oh, en houd het koel vandaag hè?!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeetje, ik zou zo instappen en naar Frankrijk rijden, heel erg mooi gedaan en inderdaad leuk al die nieuwe uitdagingen die er aan komen, vooral het nieuwe CJ, ik heb er zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf Yvonne .
  Hiervan krijg e gelijk een vakantie gevoel.
  Klasse hoor.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het busje zien staan in het blad. Mooi verwerkt. Ben benieuwd wat je in september weer allemaal creeeeeeerd. :)

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat weer een prachtige uitvoering, hier droom je helemaal bij weg!! Ik heb de mijne ook alweer klaar (ook toevallig een plaatje verwerkt uit dit blad, wel een heel anderen hóór...) en ja, we zullen de post van Marit gaan missen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige creatie weer Yvonne, ben benieuwd naar je volgende creatie, wznt je fantasie kent echt geen grenzen!!!En je maakt ons steeds benieuwd naar het volgende, door het speciale van het vorige !!!
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi, wat heb je er weer een mooie draai aan gegeven, Frankrijk en zomer wijn en stokbrood!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, hij is erg mooi geworden zeg! En wat een leuk lettertype voor de teksten. Prachtig plaatje ook :)
  Ik ben nu nog druk bezig met de blind tekenen opdracht, hij is bijna af...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)