dinsdag 21 augustus 2012

Tag gebouwen / landen

Poging drie om dit bericht er heelhuids op te krijgen. Op de één of andere manier is de tekst tussen de foto's in niet zichtbaar dus nu maar duimen dat het lukt. De vijfde uitdaging met Joukje en Coby is gebouwen en/of landen. Ik heb gekozen voor gebouwen.
 Wat blauwe en zwarte verf op een plat vlak gedaan en er met een verfroller overheen gegaan. Hierna met blauwe spray inkt eroverheen gegaan en omdat ik de kleur te donker vond heb ik met een oud pasje verf en inkt eraf geschraapt tot het deze mooie kleur kreeg. Laten drogen en met de embossingstift stippels gezet en bewerkt met goudkleurig embossingpoeder. De kleine ster ook met EP bewerkt. Met geel lyra krijt het onderste gedeelte gekleurd en met een lotiondoekje uitgevaagd, net zo hoog dat het achter de huisjes zichtbaar zou zijn. De huisjes gestempeld met cobalt van archival, gesponst met wild honey, uitgeknipt en opgeplakt. Met witte gelpen nog wat accentjes aangebracht. Tekst op de computer gemaakt. Verder geen poespas in dit slaperige stadje. 

En natuurlijk ook hier weer een bijpassende envelop:

Nieuwsgierig wat Coby en Joukje hebben gemaakt? Kijk dan HIER

8 opmerkingen:

 1. Wat is dit weer mooi Yvonne!! Heel mooi gedaan met die sterren hemel. Ik heb mij vandaag ook opgegeven hóór voor de nieuwe workshop bij Marit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat gaaf weer Yvonne, mooie techniek en mooi de bijpassende enveloppe.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo mooi, misschien wel de mooiste van de hele serie n ieder geval de meest verrassende van de serie. Ik denk dat jij dat ook in je hebt, heel verrassend denken, fijn hoor. Ik ben er heel blij mee!
  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave tag Yvonne...wat heb je de nacht mooi weer gegeven met de stralende sterren, toppie! De huisjes doen het er zo mooi op, in die kleur! Heb zitten genieten, dankjewel :-)

  hartelijke groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh deze heb ik gemist Yvon. Wat een schiterende secene. prachtige avond en sterrenlucht. De hjuisjes prachtig van kleur er bij.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel erg mooi en ik had em bij Coby al gezien en ik vroeg me stiekum af hoe je die kleur toch zo mooi blauw had gekregen. Ik vind het een waar kunstwerkje!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)