zaterdag 3 november 2012

A creative art journey - les 11

Ik ben bezig met een inhaalslag dus hier is mijn uitwerking van les 11. Abstracte kunst, zo luidt het onderwerp. Ook hier weer meerdere prompts om uit te kiezen en deze keer heb ik er één gekozen waar ik niet vaak voor kies, nl. het gebruik van strakke lijnen en vlakken. Ik ben begonnen om schilderstape te plakken op mijn ondergrond. Door dit eerst goed over een oud t-shirt o.i.d. te plakken voorkom je dat je je papier bij het verwijderen kapot trekt.

Tape plakken en de eerste kleur inkt met een sponsje aanbrengen:
 Ik heb 3 kleuren gebruikt en na het verwijderen van de tape ziet het er zo uit:
 Leuk maar het kan nog wel wat meer gebruiken. Ik heb wat lijnen doorgetrokken en ook weer gekleurd. Hierna weer stukken tape geplakt en met behulp van een roller zwarte inkt over de hele pagina gerollerd (vergeten foto van te maken):
 Lijnen getrokken met zwarte stift en witte gelpen en de gedeeltes die eerst wit waren ontkleurd met bleek. Nog een paar stukjes papier tape erop geplakt en klaar is mijn abstracte kunst.

7 opmerkingen:

 1. Wow, wat knap zeg om dat zo te maken! Dat was voor mij een complete worsteling geworden, maar ik vind dat jij het heel goed in elkaar hebt gezet. Daar heb je even goed over moeten nadenken, neem ik aan.
  Verrassend hoe goed de verschillende bruintinten passen bij tinten van lila, rose en paars.
  Fijn weekend!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is geweldig! Maar helemaal snappen hoe je nu die mooie achtergrond hebt gekregen weet ik niet. Leg het me via de mail maar eens uit want het effect is geweldig!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig, ik hou van dit soort dingen, schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon super mooi Yvonne. Prachtige kleuren heb je gebruikt.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gemaakt Yvonne, wat een goede tip die van dat oude t shirt en tape!! Ik vond dit zelf één van de lastigste lessen maar jij hebt er weer iets geweldigs van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)