donderdag 27 december 2012

Creative ladies - derde ronde

Voor deze ronde was de techniek het werken met gesso, het onderwerp is dieren. Deze maand heb ik de cirkels voor Coby gemaakt.
 Met verdunde gesso op de cirkel gesprayed en laten drogen. Hierna met paarse en bruine colorwash over de gesso heen gesprayed waardoor je een resist reactie krijgt. Het elfje op een stuk papier gestempeld, bewerkt met zwarte embossingpoeder en gekleurd met verschillende kleuren distress inkt. Op de vleugeltjes wat stickles aangebracht met een kwastje. Uitgeknipt en opgeplakt. Relax gestempeld en omlijnd met witte gelpen.

Voor de dieren heb ik kriebelbeestjes uitgekozen.
Cirkel gesponst met mustard seed en vervolgens een vierkant raster (zijkant van een mandje) op de cirkel gelegd en gesprayed met wild honey. Raster een slag gedraaid en gesprayed met vintage photo. Insecten gestempeld en gekleurd met paarse, groene en blauwe derwent inktense potloden. Rondom blaadjes gestempeld en gekleurd met inktense potloden. Wat accenten aangebracht met witte gelpen. Rondom met mijn vinger wat dunne gesso gesmeerd en de randen beïnkt met walnut stain. De lijfjes bewerkt met glossy accents.

2 opmerkingen:

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)