zondag 27 januari 2013

Demo Pipoos - smashbook/creative journal

Gisteren mocht ik weer een demo geven bij Pipoos in Middelburg. Laten zien wat je allemaal met een smashbook of creative journal kan doen. Thuis had ik al een paar pagina's voorbereidt om ze tijdens de demo af te maken.
In dit mooie roze boek mocht ik gaan werken:
 Zo zien de pagina's er uit als ze nog helemaal maagdelijk zijn:
 En zo nadat ik er mee bezig ben geweest. Op de linker pagina heb ik niet veel gedaan omdat het papier al zo mooi is. Rechts heb ik wat swirls gestempeld, scrappapier geplakt en verder nog wat frutseltjes erbij verzonnen.
 Verderop twee vintage pagina's bewerkt in travel stijl. Papier-tape, scrappapier, stempels en wat spullen die uit mijn rommeldoos kwamen. De linkerkant kan gebruikt worden voor journaling.
 Close-up van de envelop, nu met bijpassende tag.

9 opmerkingen:

 1. Leuk om te doen Yvonne! Je hebt met deze twee prachtige pagina's vast weer mensen enthousisast gemaakt er mee aan de slag te gaan, er mee te beginnen of iets wat ze al thuis hebben liggen, af te maken.
  Fijne zondag, groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie pagina's! De mensen zullen wel blij zijn met jou workshops :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Yvonne om zo'n demo te mogen geven. En wat een leuk smashbook, je hebt de pagina's mooi bewerkt je hebt vast weer een hoop mensen geïnspireerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan Yvonne, ik vind die met die auto het mooist, wel iets anders dan je 'normale' stijl vind ik. Altijd leuk om een demo te geven lijkt me, je hebt mensen wel kunnen inspireren denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooo, dat is mooi geworden. De eerste pagina is idd erg mooi, en dat heb je leuk opgelost. Die daarnaast past er helemaal bij. De vintage met de auto is heel anders, maar ook die vind ik heel mooi.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moet bekennen Yvon dat ik het verschil niet weet tussen een smashbook en een art journal...in een smashbook wellicht meer scrapideetjes toepassen? Het geeft wel een heel apart en leuk resultaat, zoals je het hier via de foto's laat zien!
  Hopelijk had je veel belangstelling bij de P's.

  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je zo'n demo hebt gegeven, lekker met je hobby bezig zijn en anderen inspireren! Het smashbook ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. stoer hoor dat jij dat doet en het ziet er echt heel geweldig uit! Wanneer kom je in Ede een workshop geven:-)

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)