maandag 28 januari 2013

Drie ATC swaps

Voor de Craftorij kregen we het onderwerp "mannen" en hiervoor heb ik deze prachtige mannenstempel gekozen. De achtergrond heb ik gemaakt met alcoholinkt...met mijn nieuwe kleuren lake mist en slate. De stempel geplaatst en brads in de hoeken. Gemat op zwart.

 Het onderwerp voor de Dutch ATC Group is "zebra". Ik heb eerst de zebra gestempeld en gemaskerd. Hierna de letters geschreven/getekend en een tekststempel erover heen gezet. Met picked raspberry heb ik de zebra ingekleurd. Is weer eens wat anders als een roze olifant ;-)

Bij de Stempel ATC Ruilgroep mochten we deze keer zelf een onderwerp kiezen. Ik wilde graag een stempel gebruiken die nog niet "aan de beurt" was geweest en dat werd de man in zijn huisje. De achtergrond had ik nog liggen en is gemaakt door forest moss en wat goudkleurige verf te mengen met water op een sheet en er vervolgens mijn papier in te leggen. De stempel geplaatst en rondom wat doodles aangebracht. Gespeeld met mijn witte gelpen en 2 kruissteekjes gemaakt met goudkleurig metaaldraad. De woorden "create art" heb ik herhalend gestempeld.

Voor de host Doreth maakte ik deze cirkel.Twee kleuren groen en één kleur blauw op een craft sheet en vermengen met water. De stempel geplaatst en bewerkt met mijn onmisbare witte gelpen. Bijpassende lintjes en het ziet er prachtig uit vind ik zelf.

8 opmerkingen:

 1. zooooo jij bent goed bezig, ziet er allemaal weer super uit,

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooohhhh, ik heb nu een duo, maar misschien krijg ik wel het hele trio. Ze zijn prachtig Yvonne, de achtergrond bij die mannen ook zo passend oud en die zebra erg leuk gedaan, nu maar duimen dat ik dat mannetje in zijn huisje ook nog in mijn brievenbus vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige ATC's Yvonne, wat ben je toch goed hiermee, de bovenste met de mannen is super, maar die met de zebra en die letters is ook fantastisch!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er erg mooi uit allemaal. Ik vind de cirkel toch wel het aller mooist door de vorm, kleuren, stempel en lint.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een feest om te bekijken, deze atc's en de cirkel Yvonne...wat een mooi werk! Complimenten...

  greetings, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop mooie en leuke dingen, zo verschillende dingen, heb je weer gemaakt! De ATC vind ik wel echt helemaal geweldig! Zit denk ik in het huisje en in de kleuren, top!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooie Atc's en cirkel Yvonne.
  Ben helemaal verliefd op de atc met het huisje.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stuk voor stuk weer prachtige ATC's Yvonne...zag er zelfs al één op Pinterest voorbij komen :) en wat een mooie cirkel, echt een juweeltje!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)