donderdag 6 juni 2013

ATCs en 13x13

Mijn allerlaatste ATC uitdagingen voor swaps want ik stop ermee. De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier iedere maand mee gedaan maar nu richt ik me op andere zaken. Mappen vol heb ik inmiddels, zowel met mijn eigen werk als de vele ATCs die ik heb ontvangen. Dat zijn dus ook mappen vol inspiratie want er zitten heel veel mooie kunstwerkjes bij. 
Dit heb ik gemaakt voor de Craftorij, recycle was de opdracht:
Ik heb hiervoor gebruikt: stukje tekst uit een Engels boek, bubbeltjes plastic om mee te stempelen, stukje dozen karton en een stukje van een plastic mandje. De poezen stempel hoort helemaal bij het recycle onderwerp. Ik schiet altijd weer in de lach als ik deze stempel zie, dat beest heeft zo'n heerlijk stoute guitige kop.
Voor Wini maakte ik deze kaart, als dank voor al die jaren hosten:

Bij de SAR was het onderwerp schilderen met embossingpoeder. Een leuke techniek waarbij je wel na moet denken om te zorgen dat de embossingpoeder niet op plaatsen komt die je niet wilt.
 Stempel met versamark de afbeelding en strooi embossingpoeder op één plek. Schud het overtollige poeder af en let daarbij op dat het niet op de nog onbedekte versamark komt. Neem een volgende kleur en strooi dat naast de eerste kleur. Vul zo alles op en smelt de poeder. Ik vind het een erg leuke techniek. Voor dit kaartje heb ik 3 kleuren gebruikt: emerald green, earthtone grape en bay area blue.
Voor Doreth maakte ik dit kaartje als dank voor het hosten:

Marlies koos voor onze 13x13 uitdaging voor de techniek crayon resist. Hierbij plaats je één of meer stempel(s) en kleur je sommige stukken met witte wasco. Daarna ga je je kaart sponzen en nemen de krijt gedeeltes geen inkt op.
Uitwerking van Marlies:
En dit is mijn uitwerking:

Omdat ik het schilderen met embossingpoeder zo leuk vind heb ik dit als uitdaging gekozen.
Mijn uitwerking:
De omlijsting heb ik gemaakt door lijnen te trekken met derwent colorsoft (electric blue)  en deze met een doezelaar en reukloze terpentine uit te vagen.
En die van Marlies:

9 opmerkingen:

 1. Wauw...wat weer een leuke post Yvonne, weer zoveel te zien en te bewonderen. Gaat het je niet aan het hart dat je nu stopt met je ATC's? Ze zijn zóóó mooi, vooral de bovenste vind ik geniaal :) en wat een prachtige kaart heb je al dank gemaakt, ook jullie 13x13 uitwerkingen zijn weer super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allerlaatste ATC, eerste . . . . . !!
  13x13 zijn weer leuke technieken die we gekozen hebben. En ik ben zo blij met m'n symphonie stempel die ik van je heb gekregen.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat mooi weer allemaal, leuke technieken heb je weer gebruikt, vooral die met de kleurtjes embossingpoeder vind ik heel mooi.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig gemaakt Yvonne,wat zijn die kleuren schitterend.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat laat je weer veel moois zien Yvonne! Vooral het schilderen met embossingpoeder ziet er super uit,maar ook de wasco techniek en al die andere mooie creaties!

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. en jouw beide laatste ATC tjes zijn in mijn bezit, een collectors item wordt dat.... De uitdaging met Marlies is deze maand ook schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige kuntswerkjes zijn het weer, met leuke technieken!
  vooral dat embossingpoeder schilderen is erg leuk!
  Fijn weekend, groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwwwwwwww Yvonne wat een prachtige kunstwerkjes heb je weer gemaakt zeg en wat een leuke en mooie technieken.
  Heb ervan zitten genieten.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooie uitwerkingen weer! Wat ik zo knap vind bij jou is dat je steeds weer al de technieken naar voren haalt en gebruikt, zoals met de doezelaars. Heel mooi!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)