zaterdag 29 juni 2013

Zomerkamp week 1 : foto/plaatje versnijden

Marit heeft haar zomerkamp opgezet en ik heb mijn slaapzak en tent gepakt en ben aangeschoven om mee te doen. Nu combineer ik dit zomerkamp met een zomerse uitdaging die ik, net als vorig jaar, met Coby en Joukje doe. We werken op tags van 11 x 21 cm, een lekker formaat dus. Om de beurt kiezen we een uitdaging uit het kamp van Marit en maken we de tags, 10 weken lang. De eerste opdracht heeft Joukje gekozen: foto/plaatje versnijden. Het grappige is dat we alledrie hebben gekozen voor een gestempeld plaatje. 
Dit is mijn uitwerking:
 Achtergrond gestempeld met fresh lime van Dylusions. Stencil "orkan" erop gelegd en gesponst met pool van Adirondack. Tekst gestempeld en rondom cijfer tape geplakt. Het gezicht gestempeld en ingekleurd met derwent colorsoft potloden. In stukken gesneden en op zwart papier geplakt, dit met een smalle rand uitgeknipt en speels opgeplakt. Het woord "shhhhhh" met witte verf gestempeld en opgeplakt.
 Een bijpassende envelop:
Joukje en Coby maakten deze geweldige tags:

4 opmerkingen:

 1. Hey Yvonne!
  Nog voor het slapen gaan even je blog bezocht. Je bent lekker bezig. Mooie kunst. Leuk dat je meedoet met het zomerkamp. Ben bang dat ik het niet ga redden. Morgen naar Parkpop (festival). Is ook zomergevoel. En yes! Dit keer een festival met zon :D

  Groetjes, Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gedaan Yvonne, ik had ze al bewonderd op Coby haar blog! Leuk dat jullie er een dubbele uitdaging van maken...dat is voor mij ook dubbel genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuk uitgewerkt Yvonne en wat gezellig dat jullie drietjes de komende weken weer heerlijk creatief zijn, dat beloofd wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij Coby had ik ze al gezien Yvonne...zo leuk, deze verknipte creaties! Ook je envelop is prachtig.

  hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)