vrijdag 26 juli 2013

13 x 13 juli

Twee uitdagingen uit twee Craft Stampers. Ik koos voor double embossing (CS april 2013). Beïnkt één kant van een embossingfolder (de "dunne" kant) met versamark en leg een stuk dessinpapier ertussen. Door de cuttlebug halen en embossingpoeder over het papier strooien. Als het goed is blijft het poeder alleen plakken in de dunne stukken. Let wel...ALS HET GOED IS! Het vergde enige oefening maar uiteindelijk ben ik tevreden met het eind resultaat.

Mijn uitwerking:
 Uitwerking van Marlies:

Marlies koos voor bubbles (CS juni 2013). Doe water in een ruime bak, sop erbij en lekker opkloppen tot er een dik schuim ontstaat. Vervolgens je beïnkte achtergrond er tegen houden en dan drogen met de heattool. Ik vond het een hele lastige want echt mooie zeepsop bellen kreeg ik niet op papier. Ja, een paar en die heb ik dan ook snel gevangen  op de foto.

Uitwerking van Marlies (zo mooi met dat sproeten gezicht):
Mijn uitwerking:

6 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige resultaten van jullie eigen uitdagingen!!! Ik kan me voorstellen dat het emboss-verhaal enige oefening nodig heeft, maar het resultaat mag er zijn, echt super mooi! Je hebt ook precies het juiste achtergrondpapier er voor gekozen, en af gemaakt met de juiste stempels, heel mooi.
  Ook de zeepsop afdrukken zijn mooi geworden, maar ik zie me ook al sukkelen met een bakje sop op het aanrecht, en maar opkloppen ..... lijkt me wel leuk om te doen.
  Fijn weekend, groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie uitdaging loopt super!!En de resultaten zijn magnific, prachtig !!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige kaartjes van jullie allebei, die zeepsoptechniek vind ik ook zo leuk en het geeft een heel apart effect, die andere techniek ga ik ook eens uitproberen, ziet er schitterend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie uitwerkingen, omgekeerde bellenblaas techniek en met minder geknoei, ga ik vast eens proberen. Ik bedenk me net dat bellen blazen misschien beter gaat dan kloppen. En die embossing, ik heb het ook al eens geprobeert en het resultaat ligt in de prullenbak, hahaha.

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoe jullie elkaar steeds weer uitdagen, mooie resultaten!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)