donderdag 25 juli 2013

Escher in kruisssteekjes - 4

Wat was ze boos, mijn mamsje toen ik haar gisteren ophaalde. Niet op mij hoor maar hè...ze had nu eenmaal in haar hoofd om een bepaald stukje klaar te krijgen en daar kreeg ze geen kans voor. De hele dag door kwamen er mensen bij haar langs dus iedere keer moest ze van haar werk af. Stiekem moest ik er een beetje om lachen maar ik begrijp haar ook helemaal.
Maar nu eerst eens laten zien hoever ze vorige week was.
Het hoge torentje in het zwarte gedeelte wilde ze er persé in hebben:
 De daken met vreselijk veel verschillende kleurtjes rood en bruin:
 Hier en daar een paar stukjes met blinkgaren:

En zo zag het er gisteren uit, het hoekje rechtsonder had ze dus klaar willen hebben:
 Close-up van het hoekje ;-)
 Een stukje van het tel patroon. Het papier ligt op een magnetische plaat en met de 2 zwarte staafjes kan ze makkelijk kleine stukjes tegelijk afschermen en werkt het prettiger:
Het was gisteren erg warm in mijn hok en bij ons allebei wilde het niet lukken. Mijn moeders hoekje wilde niet en mijn uitdagingen gingen ook niet zoals ik wilde. We zijn dan ook maar eerder opgehouden dan gewoonlijk en zijn lekker op de veranda iets gaan drinken.

7 opmerkingen:

 1. Wauw, wat ziet dat er weer mooi uit. De toren is nu heel duidelijk te zien.
  Ja, het warme weer is fijn, maar bepaalde hobyy's willen nu niet. Het papier bijvoorbeeld blijft aan je handen plakken. Dus idd dan maar op de veranda genieten van het weer en een drankje.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het wordt schitterend, ik kan me voorstellen dat het met deze warmte niet wil en dan kun je beter lekker genieten van een drankje en het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt echt schitterend, zorg er Aub alleen voor dat je moeder haar bloeddruk niet te hoog wordt, met dit weer moet ze lekker even genieten van het zomerse weer en zich niet de druk maken over een doek dat zo veel geduld en toewijding vandoen heeft!!! Ik zou niet willen dat het haar gezondheid zou schaden, Ik zelf zie me op haar leeftijd zo'n werk niet meer aanvatten, ze heeft tot nu toe fantastisch werk geleverd mijn complementen aan haar!!! Moedertje doe maar rustig aan , als het wat frisser wordt heb je nog tijd genoeg, hoor!!!Sorry Yvonne , nu vindt je me zeker een groot moeial,maar ik maak me wat zorgen over je moeder, das alles hoor!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je Maria maar mijn mamsje maakt zich altijd maar kort druk en weet zichzelf goed in de hand te houden.
   Ik pas goed op haar hoor, ze is me veel te dierbaar en dat kwaad maken mag je best met een korreltje zout nemen ;-)

   Verwijderen
  2. Ja een lieve mams moet je in ere houden!! (haha, ik voel dat jullie elkaar verwend!!! Zo lief!!!)Goed dat jullie beiden zo zorgzaam bent!!!

   Groetjes!!!

   Maria

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig geduldwerkje,knap hoor maar idd als het even niet lukt kun je beter daaraan toegeven,go with the (creative)flow hihi,complimentjes aan je moeder Yvonne,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf het knap vinden van je moeder!
  Jij ook een hele fijne vakantie!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)