donderdag 18 juli 2013

Zomerse stampotique en alcoholinkt

Bij de stempelgroep van Doreth is deze maand de uitdaging om met alcoholinkt te werken op een 10 x 10 cm kaart. Ik ga alcoholinkt steeds leuker vinden en heb mezelf uitgedaagd om eens wat andere kleuren te gebruiken.
Gebruikte kleuren: citrus, oregano en caramel. Druppels op het papier en blazen maar, net zolang tot ik er tevreden over was. Hier en daar een beetje blending solution gedruppeld, een beetje copper erop en nogmaals met dezelfde kleuren een laagje aanbrengen. Silhouet stempel en takken stempel geplaatst. Tekst gestempeld, los geknipt en met citrus gesponst. 

Coby heeft bij de Craftorij ons uitgedaagd om een zomers tafereel te maken met Stampotique stempels.
Meisje gestempeld en gemaskeerd. Strandhuisjes stempel 2 x geplaatst en hier en daar wat extra lijntjes getrokken om de stempels te verbinden met elkaar. Ik heb gesponst, gekleurd met derwent colorsoft en derwent inktense potloden. Als je hier geen vakantiegevoel bij krijgt dan weet ik het niet meer.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral de alcoholkaart erg mooi. Volgens mij krijg je helemaal de smaak te pakken.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie creaties Yvonne, de bovenste is een beetje mysterieus en de onderste lekker fris en vrolijk, heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook helemaal weg van je alcoholkaart en dat meisje geeft me zeker een zomers gevoel, heerlijk en dan is het ook nog zo lekker weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi je kaart met alcohol inkten, en de tweede is fantastisch gevonden,het stampotique meisje op een bootje, mooie stempels heb jij!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms snap ik er geen jota meer van, na alle mooie uitwerkingen op het blog van Marja dacht ik: ik moet toch weer eens wat vaker met alcohol inkt gaan doen, zo mooi van kleur, en zie ook jij valt daar nu voor:-)
  Ik vind de achtergrond van de Stampotique uitwerking zo mooi, zo knap, echt klasse!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja ook hier zo'n mooie alcoholinkt creatie, na mijn vakantie
  ga ik er ook eens mee aan de gang. het ziet er prachtig uit!
  En die stampotiique kaart heeft een heerlijk zomers uitstraling!
  Fijne zomer verder!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)