zondag 13 oktober 2013

Twee maal Stamping Angels

Eindelijk is het gelukt om een eigen project op te zetten voor iemand. Het zat al veel langer in mijn hoofd maar het kwam er steeds niet van. Ik heb het boekje gemaakt van dubbel gevouwen grote tags. Mijn opdracht: stempel een roos of rozen in het boekje en blijf in de kleuren van het boekje. Stempel aan de kant met het gat een tekst. Dit is de kaft:
 Helaas ben ik zo dom geweest om de rug niet te fotograferen, heb ik nog wel zo netjes genaaid.
Nou ja, is een gevalletje helaas pindakaas. Dit is mijn eigen uitwerking voor in het boekje, gebruikte kleuren zijn: spiced marmalade en barn door.

Een ander project kreeg ik vorige week binnen en hierbij is de opdracht om bloemen op beide voorbewerkte pagina's aan te brengen. Omdat de achtergrond al zo verschrikkelijk mooi is besloot ik om er geen grote kaart op te maken. Ik heb ervoor gekozen om zoveel mogelijk van de achtergrond zichtbaar te houden en me toch aan de opdracht te houden.
De bloemen komen van een grote stempel. Ik heb ze los geknipt en gekleurd in de kleuren van het boekje: pool, citrus, spiced marmalade en dusty concord. De zwarte bloemen heb ik met een stencil gemaakt. De tekst in stukken geknipt en in dezelfde kleuren gesponst. Bloemen en tekst gemat op zwart papier en opgeplakt.

Deze boekjes gaan morgen op reis naar een volgende Angel en voor haar maakte ik deze kaart:
Dezelfde stempel als in het kleurrijke boekje, de stempels kleurde ik met distress stains met dit prachtige effect. Dit ga ik vaker doen!

11 opmerkingen:

 1. Wat ben je goed bezig Yvonne, hele mooie projectjes heb je hier gemaakt, de ik vind ze allemaal heel mooi!!!Maar mijn voorkeur gaat nog naar het boekje bovenaan!!!Echt super!!

  Groetjes
  maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Yvonne wat een mooi boekje heb je gemaakt en je bloemen uitwerking is ook zo geweldig! Weer een genot om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is toch iets heel moois uit het "getob" gekomen. Mooie kleuren en onderwerp. Ik denk dat het een bijzonder "ROZEN" boekje gaat worden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor je rozenboekje Yvonne! Knap dat je al die uitdagingen aangaat...en zo creatief ermee bezig bent...petje af! Ik zou het niet kunnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Yvonne, Wat een leuk idee je rozenboekje! En je hebt het mooi uitgewerkt hoor! En slim gedaan om die prachtige achtergrond zo te bewerken! Overigens vind ik je kaart voor de "volgende"Angel erg leuk.
  Mooie tekst! Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig, stuk voor stuk weer juweeltjes, en ik begrijp dat dat rozenboekje weer bij jou terugkomt? En stempelen met de stains geeft inderdaad een heel gaaf effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat gaat vast een heel erg mooi boekje worden Yvonne, jouw uitwerking zowel voor je eigen boekje als die voor een ander zijn in elk geval prachtig, geweldige kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er allemaal super mooi uit Yvonne! En heel beslist heel Angelswaardig! Ook je project ziet er heel mooi uit.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allebei super gaaf Yvonne.
  Hele mooie kleuren .
  De boekjes zullen als ze klaar zijn echt juweeltjes zijn.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zooo je bent er maar druk mee, prachtige creaties!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)