woensdag 13 november 2013

Projectjes

Aanstaande zaterdag is het zover...dan is het Angelsdag in Ede bij de Craftorij. Voor mij de eerste keer dat ik erbij zal zijn en alle andere Angels zal ontmoeten. We krijgen een hele dag een workshop van Marleen. Leuk, ik heb er zo'n zin in! Maar vrijdag ga ik eerst logeren bij Coby zodat ik op de dag zelf niet zo'n eind hoef te rijden. Dat gaan een paar leuke dagen worden :-) Op deze dag wisselen we ook projectjes uit om in te werken. Ik had nog één boekje liggen en heb ook een eigen projectje gemaakt. Dit is het boekje wat vanaf zaterdag de reis gaat maken naar andere Angels:
 Het is een onder water boekje (nou ja, het is wel handiger om er boven water aan te werken). De kaft heb ik gemaakt van dessin papier, de stempel heb ik gekleurd met te gekke krijtjes (met dank aan Lia). De pagina's zijn bewerkt met de alcoholinkt (oregano, stream en denim) in water techniek. Druppels alcoholinkt in een bak met water laten vallen en er dan je papier door halen. Altijd een mooi effect. Het is de bedoeling dat andere Angels op de rechter pagina een kaart maken in de kleuren van het boekje.
 Dit is mijn eigen uitwerking voor dit boekje:
 Vissen gestempeld en gemaskerd. Achtergrond gesponst met tumbled glass, broken china, crushed olive en dusty concord. De vissen met dezelfde kleuren bewerkt (alleen geen paars) met behulp van een waterpenseel. Bellen gemaakt met clear embossingpoeder en de binnenkant van de bubbels bewerkt met een witte gelpen Met behulp van een stencil en modeling paste de golven gemaakt. De golven waterig ingekleurd met dezelfde kleuren.
Voor de volgende Angel die in dit boekje gaat werken heb ik dit kaartje gemaakt:

Ik had nog een boekje liggen in een apart model, SEW is hier het onderwerp van.

En dan een sneakje van de cadeautjes die we voor elkaar maken. Alles staat netjes ingepakt om mee te nemen en binnenkort laat ik zien wat er in zit.

13 opmerkingen:

 1. wat een moois allemaal, dat gaat er mooi uitzien op het eind, leuk idee, veel plezier bij Cobie en in Ede.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave creaties allemaal! Jouw uitwerking van de pagina met vissen, bubbels, golven enz. Vind ik helemaal super. Hele fijne dagen! En we lezen vast wel hoe het is geweest.
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi allemaal, en wat heb je veel gemaakt.
  Leuk weekend en doe iedereen de groeten.
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig boekje heb je gemaakt, geweldig thema ook maar ook een echte uitdaging! Je kaart is mooi geworden en de zakjes zien er super uit, ben benieuwd naar de inhoud:-). Heerlijk dat je vrijdag hier bent, kunnen we heerlijk bijkletsen en vooral veel knutselen! Tot vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super boekje Anja!! Ik doe ook vaak de alcohol in water technique voor mijn project life achtergronden (of voor scraps) en ook met scheerschuim, dat BLIJF ik leuk vinden om te doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig boekje is het, ben benieuwd waar het mee opgevuld wordt. Wat zijn: te gekke krijtjes?

  Groetjes Marlies+

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me fantastisch zo'n bijeenkomst van de Angels!!! Amuseer je!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig begin van je boekje, ben erruugg benieuwd hoe het weer bij je terug komt. Heel veel plezier bij Coby en de Craftorij dat worden vast heel gezellige dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi Yvonne...spannend hoor voor al die Angels die hard aan het werk zijn geweest om anderen te plezieren...en spannend dus ook voor iedereen wat hun kadootje zal zijn. Heel veel plezier zaterdag, maar dat zal wel goedkomen :-).
  Je Symphony kaart vind ik eindeloos mooi! Fijn weekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supermooi boekje Yvonne!!.. tsja, de Angelsdag... ik vind het
  jammer dat ik er niet bij kan zijn, heb al zoveel leuks voorbij zien
  komen, 't t zal vast erg leuk worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een pracht allemaal weer Yvonne. En mooie creaties voor zaterdag. Veel plezier
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. dat ziet er goed uit Yvonne, mooie stempel ook op de voorkant van je boekje. Erg leuk en wat gezellig een nachtje bij Coby slapen. Maak er een mooie dag van morgen, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je Angelscadeautjes zijn bijzonder leuk! En het blokje is al in gebruik hoor.

  Prachtig onderwaterproject, leuk thema, ziet er ook heel leuk uit! Ben benieuwd welke oceanen het bevaart voordat het bij de Angel is voor wie het hebt ogezet. Waar ik nu bij voorbaat al een beetje jaloers op ben hoor.

  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)