donderdag 7 november 2013

Let's dance

Afgelopen jaar deed ik mee met een CJ op een forum en vandaag pas heb ik eindelijk mijn eigen pagina gemaakt voor in mijn "dans(en)" CJ. Helaas heb ik van één persoon niets meer gekregen, altijd erg jammer als dit gebeurt. Maar ik heb wel hele leuke uitwerkingen gekregen die jullie HIER kunnen bewonderen. 
Dit heb ik gemaakt, het is A5 formaat:
 Met distress stains en water de achtergrond gemaakt, ik heb mustard seed, peeled paint en broken china gebruikt. De cirkels met watermelon gestempeld en ingekleurd met blauwe, groene, oranje en witte derwent colorsoft potloden. De dansvloer gemaakt met behulp van een stencil en modeling paste. Na drogen met een zilverkleurig inktkussen erover heen gewreven. De discoballen gestempeld met versamark en bewerkt met black super sparkle embossingpoeder. Met zilverkleurig inkt wat sterren gestempeld en met een wit spulletje witte spetters gemaakt. De zusjes apart gestempeld en gekleurd met potloden, glaze pennen en goud- en zilver pennen. De schoenen bewerkt met stickles. Met groen potlood schaduwen getekend langs de zusjes. Tekst op de computer gemaakt met een vette knipoog naar David Bowie.
 Zijn dit bling schoenen of niet ?
Op de één of andere manier kan ik deze stempel alleen maar gebruiken met knallende kleuren, ze vraagt er gewoon om!

7 opmerkingen:

 1. Nou . . . . . de disco springt er vanaf. Groovy!!!!

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Yvonne, wat een creativiteit...ben weer sprakeloos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, die dansvloer..., de glitterbollen, helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blits, flitsend, te gekke sfeer heb je gecrëerd Yvonne...toppie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Yvonne, wat ben je toch goed in die speciallekkes !!! Prachtig hoe je der een dansende tweeling van gemaakt hebt!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat mooi weer, het spat gewoon van het papier af, leuk met die disco ballen, een geweldige pagina voor in je eigen CJ.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)