dinsdag 31 december 2013

13 x 13 december

Voor de laatste keer hebben Marlies en ik een 13 x 13 techniek gedaan. Tijd voor iets nieuws, vonden we allebei. Wat dat gaat worden? Dat is volgende maand te lezen.

Voor december koos ik voor een stencil print background.
Mijn uitwerking:
 Een swirl stencil beïnkt met tumbled glass, nat gesprayd en een stuk papier erop gedrukt. Laten drogen, het stencil verschoven en met dezelfde kleur inkt gesponst. Papier op maat gesneden, de ballerina gestempeld op een reststukje van 8 x 8 cm, gemat en opgeplakt. Tekst aan alle vier de kanten gestempeld met cobalt.
Marlies maakte dit lieflijke vlinder tafereeltje:
Marlies koos voor de rubberstamp en markers/distress inkt techniek.
 Marlies maakte dit mooie viooltje:
Mijn uitwerking:
 Aangezien ik geen markers heb, heb ik distress inkt gebruikt. Stempel van het huis beïnkt met rode, paarse en groene inkt en gemaskerd. Daarna met twee kleuren groen de takken gestempeld. Vervolgens met een waterpenseel gaan schilderen over de lijntjes. Er ontstaat dan een soort aquarel effect. Met watervaste inkt de tekst gestempeld.

4 opmerkingen:

 1. mooie afsluiting van het jaar, ik heb al een klein blikje mogen werpen op jullie nieuwe uitdagingen, ziet er goed uit en inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en wat een mooie afsluiter van het oude jaar, ben benieuwd naar jullie nieuwe creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er allemaal weer mooi uit.
  de beste wensen voor 2014.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie uitwerkingen weer en je weet de spanning er goed in te houden.....benieuwd wat het gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)