woensdag 26 februari 2014

Uiltje pimpen

Deze maand was ik weer aan de beurt om voor Doreth een uitdaging te kiezen. In een bak vond ik nog twee chipboard uiltjes en omdat ik totaal niet wist wat ik daar nu eens mee moest gaan doen leek het me leuk om daar de battle mee aan te gaan. Gelukkig heeft Doreth er ook een hele kluif aan gehad en hebben we ons er toch weer doorheen geworsteld.
Zo is mijn uiltje geworden:
 Met butterscotch en espresso de tag gesprayd. Takjes gestempeld met timber brown, een maan gestempeld en daarna met witte spray over alles heen gespoten. Het uiltje bruin geverfd en met lightning black het koppie gestempeld en de vleugels en pootjes gekleurd. Van allerlei restjes in bruintinten rondjes geponst en dakpansgewijs op het lijfje geplakt. Snaveltje uit okergeel papier geknipt en wat bewerkt met zwarte fijnschrijver. Oogjes en snavel opgeplakt en op de snavel glossy accents gedruppeld. De veertjes op de oren geplakt. De Joehoe tekst komt van een grotere tekst stempel.
 De veertjes zijn gesponsord door Lia...waarvoor mijn dank ;-)

Dit is het uiltje van Doreth:

9 opmerkingen:

 1. geweldig wat ziet dat er grappig uit, wat een leuk idee, ik heb ook nog een paar van die uiltjes liggen, maar dat is heel gaaf op zo'n tag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem wel heel grappig geworden...vooral die veertjes op z'n oren..haha, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer iets nieuws,heel mooi gedaan Yvonne, wat ben je toch creatief!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig wat een leuke uitdaging Yvonne, leuk is je uiltje geworden met die veertjes op zijn oortjes, net echt :) ook je achtergrond is super mooi gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent zo een creatief mens, dit zit weer leuk in elkaar! Die veertjes op zijn oren, je moet er maar opkomen. Ik zou zo graag geduld en ideeen hebben voor dit soort dingen.....zuchtttt....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat heb je super leuk gedaan, mooi is de uil.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke tag Yvonne...de uilenbuik is zo bijzonder...toppie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. geweldig wat heb je dat weer leuk gedaan dat uiltje, hoe bedenk je het! leuke uitdagingen bedenken jullie voor elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)