vrijdag 21 maart 2014

Creative ladies - M en N

De M en N heb ik gemaakt voor Karin. Voor de M heb ik Matglas gekozen. Geen echt glas uiteraard maar wel vellum wat een erg mooi effect geeft. Een cirkel met een doorsnede van 7 cm was het verplichte onderdeel.
 De vrouw gestempeld en gemaskerd. De hele pagina gesprayd met teal (colorshine). Vier cirkels van 7 cm doorsnede op de pagina gelegd en er omheen gesponst met dusty concord (distress). Beetje water gesprayd om de kleur iets te vervagen. Zelf gesneden cirkel stencil over de cirkels gelegd en met paris dusk (memento) de script tekst gestempeld. Met picked raspberry de andere cirkels gesponst en met seedles preserves (distress) de swirls erin gestempeld. Dylusions' white linen over de pagina gesprayd en met het slangetje van de spuitmond wat grotere spetters gemaakt. Masker van de vrouw weggehaald. Lijst gestempeld met zwarte inkt, uitgeknipt en er een stuk vellum achter geplakt. Dit over de vrouw heen geplakt. Met zilver het naamplaatje gestempeld, uitgeknipt en de tekst geschreven met witte gelpen. Met lijm en twee splitpennen bevestigd. De letter M opgeplakt en bewerkt met crackle accents.

De letter N ... Netnummer is dat geworden. Ook deze keer weer een kleurenpalet om mee te werken.
Achtergrond beplakt met een pagina uit een telefoonboek. Groene en witte verf over de pagina gesmeerd met een oude bankpas. Met roze/rode verf over een chevron stencil heen gesponst. Hierna een sterren stencil erover gelegd en met een verfroller pearl medium aangebracht. Tussen de lagen door alles goed laten drogen. De stencils van de man en vrouw neergelegd en zwarte verf er omheen gesponst. Weer goed laten drogen en met rode en witte posca's de letters en hartjes gemaakt. 

4 opmerkingen:

 1. ik vind ze weer schitterend, heel origineel de woorden die je gekozen hebt, het matglas mooi uitgewerkt en je netnummer is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en creatief bedacht, Ik sla altijd dicht bij een letter bedenken maar bij jou flopt het er zo uit lijkt het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja schitterend zijn ze, nogmaals bedankt!
  Gezellige avond verder!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige pagina's Yvonne en geweldige onderwerpen weer!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)