donderdag 29 mei 2014

Art journal

Vandaag heb ik een art journal boekje gemaakt, om lekker in te werken als ik geen zin heb om "opdrachten" te maken. De laatste tijd maak ik erg veel dingen die "moeten" van mezelf. Lifebook, onze eigen groep, stamping angels en nog een paar persoonlijke uitdagingen. Allemaal erg leuk om te doen maar af en toe wil ik alleen maar iets voor mezelf doen. En daarom dus dit boekje. Helemaal zelf in elkaar geknutseld met materialen die ik had liggen.
Ik heb het boekje bekleedt met canvas. Omslag gesprayd met espresso en cranberry en ook ART gestempeld op canvas. Zo zag de onbewerkte omslag er uit:
 Dat canvas heb ik ooit eens gekocht om er een stoeltje mee te bekleden geloof ik. Een tijdje terug vond ik het op zolder waarna het in een bak in mijn hok belandde. 
Ruggetje ingenaaid:
 Open geslagen.
Mijn eerste boekje wat ik van A tot Z zelf in elkaar heb geknutseld en ik ben er blij mee.

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk om juist dat te doen waar je hoofd naar staat....met mooi resultaat...knap ingebonden en de omslag is gaaf Yvon.
  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er top uit Yvonne, ik kan bijna niet wachten tot de 1e pagina gevuld is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat herken ik wel, het is idd ook heerlijk (en volgens mij noodzakelijk:)) om lekker vrij voor jezelf te werken! Wat een prachtig boekje heb je gemaakt Yvonne daar mag je met recht trots op zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig hoor, en ja go with the flow is wel heel belangrijk om jezelf te blijven, laat je maar lekker gaan dan komen wij wel een kijkje nemen, ik bewonder je eigenheid heel erg, hoor!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)