vrijdag 22 augustus 2014

Lost Coast Designs challenge

Words is de uitdaging van de augustus challenge bij Lost Coast Designs. Ik heb hiervoor de stempel "serenity diva" gekozen.
De stempel geplaatst en het middelste deel gemaskerd. De achtergrond gesponst met tumbled glass en dried marigold. Door een stencil wat water gesprayd en de boel gedroogd. Verschillende cirkels gestempeld (Art Journey) met broken china en mustard seed. De stempel gekleurd met dezelfde kleuren en zoals zo vaak nog wat accenten aangebracht met witte gelpen.

En dan nog een mededeling...dankzij verschillende dames die vertelden dat ze mijn blog berichten zouden gaan missen, op de vloer lagen te krijsen van ellende, me smeekten om toch vooral door te gaan...heb ik me om laten praten en besloten om toch verder te bloggen. Inderdaad, het is persoonlijker en leuker, jullie hebben allemaal helemaal gelijk!!!

5 opmerkingen:

 1. super dat je blijft bloggen Yvonne, zo leer ik elke keer weer wat bij en kan ik blijven genieten van al dat moois wat je maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je blijft bloggen Yvonne! Kaart is geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ha..leuk dat je blijft bloggen en gevoelig bent voor onze smeekbedes :) super mooie kaart Yvonne, prachtige kleuren en stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie!!!!!!!!!!Fijn dat je doorgaat met je blog! En wat heb je een leuke uitwerking gemaakt voor LCD! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)