zondag 17 augustus 2014

Blogstop...

Lieve blogbezoek(st)ers...zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik nog maar weinig actief op mijn blog en plaats ik ook bijna geen reacties meer. Dat is niet omdat het me niet interesseert maar ik ben veel actiever op facebook en om allebei intensief bij te houden...dat lukt me gewoon niet. 
Ik zal dan ook nog maar af en toe een berichtje plaatsen als ik bijvoorbeeld meedoe aan een challenge of iets anders waar ik mijn blog voor nodig heb. Dit is de link naar mijn facebook community waar ik al mijn maaksels zal plaatsen: Yvonne's Creative Art
Ik willen jullie bedanken voor alle leuke en lieve berichten die jullie in de loop der jaren hebben geplaatst, we komen elkaar vast nog weleens ergens anders tegen!
Liefs, Yvonne.

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat we je creaties hier in blogland moeten gaan missen Yvonne...ook jammer dat veel mensen hun blog inruilen voor Facebook.
  Al een paar keer heb ik een Facebook account aangemaakt en ook zo weer verwijderd...ik kan er maar niet wennen...blijf bloggen toch leuker en persoonlijker vinden.
  Dus daarom van mijn kant een hartelijke groet en veel creaplezier op Facebook Yvonne...bedankt voor het mee laten genieten van je leuke en originele creaties!
  Alle goeds, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer Yvonne, maar ik snap het wel, misschien ga ik de stap ook nog wel wagen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer Yvonne, ik blijf bloggen toch leuker vinden :) maar natuurlijk blijf ik je mooie creaties volgen op FB.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer Yvonne dat je je blog op een laag pitje gaat zetten.
  Je heb er zoveel mooie creaties geplaatst waar ik steeds van heb genoten. Gelukkig zullen we elkaar vast ook op een andere manier nog treffen, je prachtige creaties zal ik zeker op FB nog gaan zien.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)