maandag 15 september 2014

Creative ladies - S en T

De zomerstop voor de Creative Ladies is ook voorbij en dat betekent dat we weer maandelijks elkaar mooie pagina's opsturen. Ik heb ze deze maand voor Lia gemaakt, de letters S en T.

S van Stripverhaal
 Het stripverhaaltje van internet gehaald (de tekenaar is Haes) en ingekleurd met distress markers tattered rose, pumice stone, peacock feathers, faded jeans en barn door. Gemat op een bijpassende kleur. De achtergrond bewerkt met stencils en stempels. Rondom de kaart een randje gesponst met peacock feathers. Strip opgeplakt en het woord stripverhaal geschreven. Nog een paar kleine gekleurde accentjes aangebracht. Verplicht figuur was een vierkant van 4,5 x 4,5 cm en dat is precies de omlijsting in het verhaaltje.

 Voor de letter T moesten we dit kleurenpalet gebruiken.

T van trio
Met een roller zelf gemixte verf op een stencil aangebracht en mijn papier erop gedrukt. Met stone gray langs beide kanten een stempel geplaatst. Rondom gesponst met shabby shutters. De danseressen apart gestempeld met versamark en bewerkt met zwarte embossingpoeder. Ingekleurd met tattered rose, milled lavender, victorian velvet, shabby shutters en verdunde spun sugar. Uitgeknipt (heerlijk werkje...pffff) en opgeplakt. Een paar stukjes washi tape gescheurd en onder de dames geplakt. Het woord trio gestempeld met stone gray.

4 opmerkingen:

 1. Ohhh...wat een geweldige psgina's Yvonne! Hele originele woorden heb je weer gevonden en prachtig uitgevoerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave originele pagina's Yvon!! en hoe heb ik dit kleurenpalet kunnen kiezen he... had er zelf grote moeite mee!! Al die vakjes op de eerste zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind ze allebei toppertjes, zo mooi en zo origineel weer bedacht, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze mooi geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even op visite bent geweest !
Bedankt voor je belangstelling en tot een volgende keer :-)